Blue Jeans And White





[EN]:
A new outfit for this first day of October. Something very elegant, even though I'm wearing a pair of skinny jeans. I was craving for a pair of classic blue jeans for a while and it was so though to find the perfect pair. But, guess what, I found two pairs in one week! This ones, that I'm wearing today, skinny jeans, my favorites and a another pair a little bit more on the slim side. 

I think you can look very classy wearing a pair of light coloured jeans with a fancy blouse and stilettos, in a nude colour. For me it's a fantastic combo. Plus, I really like wearing white during the cold season and black during the summer, I have no idea why. 

This is a very comfortable outfit, that can be worn at work or at a lunch date easily, so you should definitely give it a try!

Do you like today's outfit?



[RO]:
Și uite așa a început și luna octombrie, iar eu am ales pentru acest început de lună o ținută elegantă și clasică în același timp, cu toate că port o pereche de blugi skinny. Îmi doream de ceva vreme o pereche de blugi în acel denim clasic, bleu, dar i-am găsit destul de greu. După îndelungate căutări, într-o singură săptămână, am găsit două perechi! Aceasta din ținuta de azi, o pereche de blugi skinny, și încă una, ce o veți vedea săptămâna viitoare, cu o tăietură ușor mai dreaptă. 

Sunt de părere că poți arăta foarte elegant și îmbrăcată într-o pereche de blugi deschiși la culoare, cu o bluză ceva mai feminină și delicată și cu o pereche de pantofi cu toc nude. Pentru mine este o combinație ce nu poate da greș! În plus, eu una ador să port alb în sezonul rece și negru pe timp de vară, zău dacă știu de ce!

Ținuta de azi este una extrem de confortabilă, ce poate fi purtată atât la birou, cât și la o întâlnire pe timp de zi, așa că vă încurajez să încercați și voi o astfel de combinație!

Cum vi se pare ținuta de azi?


















Wearing/Port:

Blouse/Bluză - Zara
Jeans/Blugi - H&M
Shoes/Pantofi - Zara
Rings/Inele - H&M



Follow me on:




8 comments

  1. Great look!

    ____________________
    Ja w hair Trendy
    blog.justynapolska.com

    ReplyDelete
  2. BEAUTIFUL ELEGANCE
    PERFECT SESSSION

    ReplyDelete
  3. imi plac mult acesti blugi!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  4. LOVE this outfit! Great haircut too!

    xx

    ReplyDelete
  5. Bluza e foarte frumoasa si de efect !

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  6. combinatia perfecta! you are beautiful! pupp

    ReplyDelete
  7. Ce frumoasa este bluza...imi place combinatie cu jeans ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics