Pure Luck


[EN]:
A new outfit post for today, a very feminine look, elegant and perfect for the office or for a casual party. It is a very comfortable outfit also, the skirt is amazing as it doesn't wrinkle at all and this is a huge plus as we all know how difficult it is when we have clothes that don't keep their tailoring. The blouse it doesn't wrinkle also and it's the perfect fit for this dress. 
When I was taking these photos something funny happened. The sprinkles, that I didn't know that were there, started watering the grass around and if I were one step behind I would have been all wetted, from head to toe. It was pure luck and such a funny thing!

What do you think of today's look?[RO]:
O nouă ținută pentru azi, una extrem de feminină, elegantă și perfectă pentru o zi la birou sau pentru o petrecere mai casual. Este și foarte confortabilă, fusta nu se șifonează deloc, iar acesta este un mare plus, mai ales, că toate stim cât de dificil este să găsim haine care să nu își strice forma imediat ce ieșim pe ușă. De altfel, nici bluza nu se șifonează și este perfectă pentru această fustă.
Când făceam aceste poze s-a întâmplat și ceva amuzant. Aspersoarele, care nu știam că sunt pe acolo, s-au pornit și au început să ude iarba din jur. Erau cât pe ce să mă ude și pe mine, din cap până în picioare, dacă eram cu un pas mai în spate. Doar imaginați-vă, cum aș fi arătat pe tocuri, îmbrăcată așa și apa curgând de pe mine șiroaie, hilar de-a dreptul! Am avut un noroc chior, ce să mai!

Ce părere aveți despre ținuta de azi?Wearing/Port:

Blouse/Bluză - Tidebuy
Skirt/Fustă - Stradivarius
Shoes/Pantofi - Zara
Watch/Ceas - AsosFollow me on:
5 comments

 1. You are one sexy blond! Looking amazing, dear Adina... loving your combo very much! :)

  http://5foot7andbambieyes.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 2. Foarte draguta si feminina tinuta ta! Imi plac la nebunie atat bluza, cat si fusta :) pretty pretty :*:*:*
  Andra

  http://flashforwards.blogspot.de/2015/09/gingham-black.html

  ReplyDelete
 3. ce draguta esti, iti ador tare mult fusta :D
  http://diannetho.es/looknavy/

  ReplyDelete
 4. imi place tare mult fustita!

  ReplyDelete
 5. u look chic, have the same top and love it
  kisses
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics