Digital Divas 2014





[EN]:
Digital Divas 2014 is one of the most expected events in the online community of fashion and beauty. And I'm going this year too, as I went last year also, as an Ambassador blogger. So I'll have many things to share with you guys after the event and during, if you're following me on Instagram and Facebook. If you want to know how last years event went, go and read this article: Digital Divas 2013 - Tips on Blogging and Social Media. Now I'll write some details about the event in Romanian because they are relevant for Romanian readers and fellow bloggers and not for you at the moment. 



[RO]:
A trecut un an de la evenimentul Digital Divas. Am fost la editia trecuta si nu aveam cum sa o ratez pe cea de anul acesta. Asa ca va voi impartasi din experienta mea legata de acest eveniment si anul acesta. Asa ca daca vreti detalii live voi posta in timpul derularii evenimentului pe Instagram si pagina de Facebook a blogului, iar ulterior voi scrie si un articol ceva mai detaliat cu impresiile pe care le-am avut. 
Daca vreti sa vedeti cum a fost anul trecut si cum mi s-a parut mie, puteti citi articolul de aici: Digital Divas 2013 - Tips on Blogging and Social Media.
Si acum cateva detalii despre editia de anul acesta :D


Cel mai asteptat eveniment de comunitatea online de fashion si beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie si va avea loc la Palatul Ghika, Bucuresti. Evenimentul, cu acoperire internationala, organizat de AVON Cosmetics si Evensys va reuni specialisti din industrie si femei pasionate de comunicarea online.


CONFERINTA DIGITAL DIVAS
Digital Divas isi propune si in acest an sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online si sa aduca in prim plan povesti de succes. Cele doua sesiuni de conferinte ale evenimentului vor evidentia modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia.
Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare, networking, si nu in ultimul rand, tendinte si oportunitati pe care comunitatea online de beauty si fashion trebuie sa le aiba in vedere.
Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova crede ca “fiind deja la a treia editie Digital Divas e gandita ca orice poveste cu printese sau zane. In cazul nostru, intalnirea cu printul este garantata la a treia incercare. Printul este de fapt reprezentat de oameni din industria de frumusete, moda si comunicare pe care Avon ii sustine in demersul lor de a le arata femeilor cum sa se simta bine in pielea si blogul lor. Anul acesta introducem si o categorie de CSR la nominalizarile Digital Divas Awards pentru ca adevaratele dive sunt cele preocupate de frumusetea ca ansamblu, exterioara si interioara.”

PREMIILE DIGITAL DIVAS
Avem si premii!!!
La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere  „Digital Divas Awards”, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.

Inscrierile sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi inscris in competitie pe baza formularului de pe website, pana la data de 15 mai 2014.

Categoriile anuntate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Au mai ramas doar 5 zile in care va puteti inscrie blogul, asa ca grabiti-va!!!

Perioada de jurizare se va desfasura intre 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei "People's Choice Awards", ce va fi sustinuta de catre public prin voting online.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat (www.digitaldivas.ro), pe Twitter (www.twitter.com/digitaldivasro), pe Facebook sau puteti solicita anumite informatii la office@evensys.ro.



Follow me on:




7 comments

  1. :) Chiar astazi am citit la Camelia - Beauty Story despre Digital Divas. Ma intrebam daca sa ma avant, gandindu-ma ca mi-ar fi drag sa va intalnesc, sa va fiu alaturi! Cum ii spuneam si Cameliei, am retineri gandindu-ma la programul care ma asteapta in plan profesional!

    Adina, mult succes! :) Make it to remember!

    Te pup!
    Ilda
    lavender thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da si eu am un program incarcat in perioada urmatoare, dar vad eu cum le aranjez pe toate :D Mi-ar fi placut sa vii, sa ne cunoastem :D :*

      Delete
  2. This looks awesome!
    <3
    katsfashionfix.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Yay! Felicitari Adina :D Sper sa apucam sa ne vedem :*

    ReplyDelete
  4. Congrats my dear Adina! I remember your article from the last year and I enjoyed it very much... I hope you will share everything new you learn there :D Enjoy and thank you for all your support, you' re such a sweeatheart :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course I will share it, Ivana! So stay tuned for it! I hope it will be better than last year :D kisses

      Delete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics