How to Look Chic at the Seaside

vision on fashion adina nanes
Dress/Rochie - Zaful (HERE/AICI) | Boater Hat/Canotieră - Fandacsia 
 Bag/Geantă - Sammydress | Sandals/Sandale - Zara

[RO]: Dacă vă duceţi vara aceasta la mare şi nu ştiţi cu ce să vă îmbrăcaţi, am ţinuta perfectă pentru voi! Cu o doză de eleganţă şi foarte feminină, este ideală pentru a fi purtată pe litoral şi nu numai.
Tot ce vă trebuie este o rochie lejeră, dar şic şi feminină de preferat din bumbac de culoare albă şi cu dungi verticale roşii, aşa cum este rochia pe care o port eu şi pe care o am de la Zaful. Dungile pot fi în orice altă culoare, dar ar fi bine să fie subţiri şi verticale. Aşadar, totul începe cu găsirea rochiei perfecte. Eu am găsit-o pe aceasta şi sunt încântată de ea. Apoi, mai este nevoie de câteva accesorii esenţiale, care să întregească look-ul. Eu zic că la o astfel de rochie nimic nu merge mai bine ca o pereche de sandale nude, cu toc sau fără, o geantă mică, albă sau nude, şi neapărat o canotieră sau o pălărie din paie. Pălăria este obligatorie pentru că oferă un farmec aparte ţinutei.

O ţinută şimplă, dar foarte şic pe care o puteţi purta fără probleme în vacanţă la mare aşa cum am făcut şi eu sau, pur şi simplu, într-o zi normală de vară!

P.S.: Am şi un cod de reducere pentru voi pe care îl puteţi folosi pe Zaful: "visiononfashion" şi aveţi reducere de 6$ pentru comenzile mai mari de 50$ şi 12$ pentru comenzile mai mari de 100$.

adina nanes fashion blogger
Dress/Rochie - Zaful (HERE/AICI) | Boater Hat/Canotieră - Fandacsia 
 Bag/Geantă - Sammydress | Sandals/Sandale - Zara


vision on fashion summer look

rochie cu dungi verticale

the straw hat

seaside outfit

vision on fashion holiday look

canotiera fandacsia

zaful white dress with stripes

vision on fashion tinuta de vacanta

riviera style

cum sa porti canotiera

how to wear a boater hat

rochie alba cu dungi rosii

the sea and me



[EN]: If you go to the seaside this summer and you have no idea what to wear, I have the perfect outfit for you! Very chic, classy and perfect for the seaside.

You just need a comfy, yet chic and feminine cotton dress with small vertical red stripes, like the one that I'm wearing which is from Zaful. So, everything starts with the perfect dress. If you have your dress, then you need to accessorize it. For that you will need a pair of nude sandals, with heels or flat, a small bag, white or nude also, and the most important ingredient a boater hat or a straw hat.

A pretty simple look, yet extremely fashionable and fancy that you can wear during your vacation to the seaside or in a normal day when you go out!

P.S.: I also have a discount code for you to use on Zaful: "visiononfashion" and you will have a discount of 6$ for orders over 50$ and 12$ for orders over 100$.


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics