Ce magazin anvelope auto are reduceri de Black Friday

Masina personala a devenit o necesitate in ultimii ani, putini fiind cei ce nu detin un autoturism. Bineinteles, ca vine la pachet si cu o serie de cheltuieli importante deloc neglijabile. Iar una dintre acestea vizeaza anvelopele, care practic fac contactul dintre carosabil si vehicul. Calitatea acestora este deosebit de importanta, mai ales pe timp de iarna, cand drumurile sunt acoperite de zapada si de gheata, ceea ce face mult mai dificila mentinerea controlului masinii. De aceea, in tara noastra anvelopele de vara trebuie sa fie inlocuite cu cele de iarna incepand cu luna noiembrie, de preferat imediat ce temperatura scade sub 7 grade. 
 
Anvelopele nu sunt foarte ieftine, iar pretul lor variaza in functie de tipul de autoturism pe care il detineti si proprietatile acestora precum eficienta de franare pe teren umed, eficienta consumului de combustibil, nivelul de zgomot. De aceea este bine sa stiti ca le puteti achizitiona la reducere de Black Friday de la E-roti, magazin de anvelope auto unde puteti gasi anvelope auto de la majoritatea producatorilor de top, atat pentru low budget, cat si anvelope premium. In plus, primiti consultanta gratuita si consiliere specializta, de la personal specializat! 

E-roti ofera reduceri la toate categoriile de anvelope de Black Friday, iar asta nu este tot, deoarece reducerile vor dura pe toata perioada 11-19 noiembrie 2022. Ba mai mult, in primele 2 zile, veti putea gasi anvelope al caror pret este redus cu pana la 70%, iar in urmatoarele zile pana la finalul campaniei, reducerile vor fi de pana la 40%. Acesta este momentul oportun pentru a va achizitiona anvelope noi!

Ce trebuie sa stiti, este ca pe langa anvelopele de iarna care sunt obligatorii imediat ce temperatura scade sub 7 grade, indiferent ca drumul este curat si uscat, puteti opta si pentru anvelope all season, putand astfel reduce costurile si nemaifiind nevoie sa le schimbati de doua ori pe an, odata cu schimbarea anotimpurilor. Ce este important de retinut, este ca numai anumite tipuri de anvelope all season sunt permise pe timp de iarna conform legislatiei din Romania. Astfel, cele ce prezinta marcajul M plus S si au muntele cu doua piscuri si un fulg de zapada ca simbol, sunt cele care pot circula legal pe timp de iarna indiferent de conditiile meteorologice, inclusiv atunci cand carosabilul este acoperit cu gheata! Practic cele doua initiale se refera la "mud", M, ce inseamna "noroi" si la "snow", S, ce inseamna "zapada".
 
Asadar, atunci cand alegeti anvelopele pentru sezonul rece tineti cont de aceste aspecte, iar daca nu aveti cunostinte in materie, apelati la consultantii celor de la E-roti, care va vor oferi cele mai profesioniste sugestii.

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics