De ce să alegi o geantă din piele naturală și care sunt modelele must-have

  

Există un accesoriu adorat de femeile din întreaga lume. Este vorba despre geanta din piele, care nu lipsește din garderoba niciunei femei. O geantă elegantă, cu un design deosebit va completa perfect orice ținută și îi va oferi rafinament și prestanță. Însă, geanta nu este doar un simplu accesoriu necesar pentru a face un fashion statement! Ea este și extrem de utilă, deoarece, în funcție de modelul acesteia, poți pune în ea toate lucrurile necesare de care ai ai nevoie în fiecare zi. Iar acest aspect o face absolut indispensabilă. 

 

 


 

De ce este important să alegi o geantă din piele naturală?

Astfel, este extrem de important să alegi întotdeauna genti de dama din piele naturala în detrimentul altor materiale, deoarece acestea au o calitate ridicată, ceea ce le face rezistente la toate șocurile la care pot fi supuse pe parcursul zilei. De exemplu, dacă nu deții mașină proprie, cu siguranță cunoști stresul la care o geantă poate fi supusă în mijloacele de transport în comun, poate fi agățată, zgâriată, presată, astfel că este important să fie realizată dintr-un material rezistent precum pielea naturală. De asemenea, noi femeile avem tendința de a purta foarte multe lucruri într-o geantă de aceea este de preferat să fie confecționată dintr-un material de calitate cum este pielea, care să nu sufere alterații din cauza greutății sau, mai rău, să se rupă!

 

 


 

În plus, o geantă din piele va trece cu brio testul timpului, așadar este o investiție pe termen lung. Dacă o geantă din piele ecologică poate începe să se crape, să își piardă din luciu sau chiar să se păteze dacă are o culoare deschisă, ei bine, o geantă din piele, mai ales dacă este întreținută și îngrijită corespunzător prin utilizarea unor produse destinate strict îngrijirii obiectelor realizate din piele naturală, poate arăta ca nouă foarte mulți ani.

 

Ce tip de geantă ar trebui să alegi?

Dacă în ceea ce privește materialul din care geanta este realizată este evident că trebuie să fie pielea naturală, cum rămâne cu modelul genții? În momentul de față, varietatea modelelor este atât de mare încât este foarte greu să te decizi ce geantă să alegi, care este cea mai potrivită pentru personalitatea și stilul tău vestimentar, cât și situației sau locului unde trebuie să o porți.

 

Așadar, pentru birou este de preferat să alegi o geantă de dimensiune medie sau chiar mare în cazul în care ai nevoie de mai mult spațiu pentru laptop. De asemenea, încearcă să nu alegi modele cu imprimeuri sau culori stridente, metalice sau nuanțe neon. Mergi la sigur pe clasic: negru, nude, roșu, chiar și albastru electric sau verde. 

 

Pentru ieșirile în oraș poți opta pentru o geantă mică de umăr sau o geantă tip poștaș. Nu ai nevoie de ceva foarte mare, deoarece vei avea la tine doar strictul necesar, iar geanta, în acest caz, este un accesoriu șic care îți va scoate ținuta în evidență.

 

 


 

Dacă ești adepta plimbărilor prin parc, oraș sau natură, alege un rucsac de piele încăpător, în care să poți pune o sticlă de apă, poate și o mică gustare. În plus, acesta va fi mult mai comod și ușor de purtat la drum lung și pe o perioadă mai îndelungată.

 

În ceea ce privește evenimentele ce au loc seara cum ar fi diverse petreceri tip cocktail sau black tie, ieșiri la restaurant, chiar și nunți sau botezuri, este de preferat să optezi pentru o geantă elegantă tip plic, cu detalii atent lucrate și elemente prețioase. Practic o astfel de geantă este o adevărată bijuterie ce va adăuga un plus de clasă ținutei tale.

 

3 modele de genți ce nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Înainte de a alege modele de genți interesante, trebuie să te asiguri că nu îți lipsesc din garderobă modelele clasice pe care le poți purta cu aproape orice ținută și în aproape orice situație. Practic acele modele care te vor salva atunci când nu vei ști cu ce geantă să îți accesorizez look-ul final. La Manier.ro vei găsi o mulțime de genți din piele clasice, alături de genți cu design modern și interesant, iar mai jos îți voi prezenta trei modele clasice must have!

 

1.       Geanta tip tote din piele

Un model extrem de clasic și popular în rândul femeilor este geanta tote. Aceasta este o geantă de dimensiuni mari, extrem de încăpătoare și care poate fi purtată într-o mulțime de combinații. O poți lua la birou și nu va trebui să îți faci griji că laptopul nu va avea loc în ea, o poți lua la cumpărături, dacă ieși la o plimbare prin oraș și, de ce nu, chiar și când mergi la sală.

Iar dacă îți dorești una care să iasă din tipare, alege un model cu partea frontală împletită pentru un plus de eleganță.

 


 

2.       Geanta cu imprimeu crocodil

De o eleganță aparte este geanta din piele cu imprimeu crocodil în nuanțe nude, camel sau maro. Aceasta este ideală pentru ținute rafinate și feminine. Ideal este să o porți numai cu outfituri foarte stilate. De asemenea, este de preferat să alegi un model tip casetă sau foarte bine structurat, iar dimensiunea să fie de mărime medie spre mică.

 


3.      Rucsacul tip geantă din piele neagră

Categoric un rucsac nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, îți va fi extrem de util într-o mulțime de situații și nu te vei despărți de el prea curând. Alege un model clasic, ce poate fi purtat și ca geantă pentru a-l putea lua cu tine chiar și la birou. Ai grijă la dimenisune, să fie medie și nu mare sau foarte mare, așa va fi mai ușor de purtat.

 

Gențile din piele naturală sunt cea mai bună alegere dacă îți dorești un accesoriu care să reziste în timp, iar după ce ai adăugat în garderobă modelele clasice potrivite oricărei ținute, poți alege cele mai interesante genți, în cele mai vibrante culori pentru a-ți completa colecția.

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics