Folosește protecție solară mereu pe timpul verii

notino protectie solara pe parcursul verii


Suntem în plină vară, iar temperaturile sunt mai ridicate ca niciodată în această perioadă, iar razele soarelui extrem de puternice. În plus, acum este momentul de mers la mare, stat la plajă și obținut un bronz perfect. 

 

Bineînțeles, bronzul perfect nu este așa de ușor de obținut și este foarte important să alegi produsele cele mai bune pentru a-ți proteja pielea și pentru a obține și menține un bronz sănătos cât mai mult timp. De aceea, este esențial să folosești protecție solară mereu și diverse loțiuni care se aplică după plajă sau după expunere prelungită la soare. 

 

Am și eu câteva produse preferate pe care le folosesc de mult timp pentru a obține un bronz cât mai frumos și rezistent!

 

nivea protect and bronze

 

1. Uleiul cu protecție solară Nivea Sun Protect & Bronze

Nimic mai potrivit pentru a obține un bronz rapid și sănătos ca uleiul cu protecție solară Nivea Sun Protect & Bronze. Îl prefer pe cel cu SPF 30, deoarece spre deosebire de cel cu SPF 20 si cel cu SPF 50, acesta asigură atât protecție, cât și facilitează un bronz mai rapid. Protejează împotriva razelor UVA/UVB și conține extract de pro-melanină din plante care accelerează procesul natural de bronzare. 

 

Ce îmi place la el este că intră foarte repede în piele și nu lasă o peliculă uleioasă. În plus, este rezistent la apă, astfel că nu necesită reaplicare. 

 

Sfatul meu pentru aplicarea acestui ulei, dar și în ceea ce privește alte produse cu protecție solară este să le aplici cu aproximativ o oră sau chiar două înainte de expunerea la soare. Astfel pielea va fi mult mai bine protejată. Ulterior, poți aplica din nou produsul atunci când te afli pe plajă. În acest fel te asiguri că ești protejată în permanență și că obții un bronz impecabil. 

 

De asemenea, extrem de important e să folosesti produse de protecție solară bebeluși dacă decizi să îi iei pe cei mici cu tine pe plajă. Pielea lor este mult mai sensibilă, drept urmare trebuie să folosești produse speciale pentru ei. 

 

nivea firming bronze

 

2. Loțiunea nuanțatoare Nivea Q10 Firming + Bronze 

Bineînțeles, după plajă este absolut necesară o loțiune după plajă, iar eu o prefer pe cea de la Nivea Q10 Firming + Bronze, care pe lângă faptul că prelungește bronzul oferă și fermitate pielii. Practic te ajută să ai o piele perfectă!

 

Este foarte hidratantă și ajută la regenerarea pielii, iar după cum bine știi soarele are tendința de a usca și deshidrata pielea. Așadar, această loțiune este perfectă! În plus, se întinde foarte ușor și intră instant în piele, lăsând-o moale și catifelată, fără a lăsa la suprafață o peliculă grasă.

 

nivea tropical bronze

 

3. Uleiul Nivea Tropical Bronze

Un alt ulei care favorizează obținerea unui bronz sănătos, dar care și protejează de arsurile solare este Nivea Tropical Bronze SPF 6. Acest ulei asigură un bronz auriu și amplifică efectul de bronzare. 

 

De asemenea, intră foarte rapid în piele, nu o lasă uleioasă și o hidratează intens. 

 

Cu toate acestea, dacă știi că ai o piele sensibilă, te sfătuiesc să alegi primul ulei pe care l-am recomandat. Acesta este util mai degrabă celor care se bronzează rapid și au o piele puternică.  



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics