Sezonul trandafirilor

adina nanes spring look

 
Nimic nu este mai frumos primăvara ca perioada în care înfloresc trandafirii. Roz, roșii, galbeni, fucsia, albi, chiar și portocalii, toți sunt înfloriți peste tot. Este momentul prielnic pentru o vizită la Grădina Botanică, locul unde sunt unii dintre cei mai frumoși trandafiri din București. 

Nu mai fusesem în vizită acolo de ani buni, așa că am decis să profit de vremea frumoasă și de sezonul trandafirilor și să o vizitez. Și să fac câteva poze drăguțe cu noii mei pantaloni roz cu buline de la Bonprix, de altfel perfecți pentru primăvară și în ton cu nuanțele trandafirilor. 

Am avut noroc și nu a fost foarte aglomerat, chiar dacă a fost într-o zi de duminică. Arcadele de trandafiri erau pline de flori mari și colorate, o plăcere pentru ochi să le privești, mai ales când cerul era atât de senin și albastru, încât pata de culoare dată de trandafirii roz și roșii era parcă ruptă dintr-un vis. 

Nu vă imaginați că am purtat pantofi cu toc pe toată durata plimbării. I-am avut separat, special pentru poze, pentru a întregi ținuta și a o face mai feminină. Căci o altfel de ținută nu s-ar fi potrivit într-un asemenea decor. 
 
Voi când ați fost ultima oară la Grădina Botanică? 

adina nanes


adina nanes gradina botanica


adina nanes bonprix


adina nanes roses

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics