Cum să ai sprâncene perfecte

cum sa ai sprancene perfecte

 

Sprâncenele joacă un rol important în aspectul final al unul make-up reușit, dar și în ceea ce privește conturul întregii fețe. De aceea pe piață există o mulțime de produse dedicate îngrijirii și aranjării sprâncenelor, iar femeile de pretutindeni acordă o atenție deosebită produselor pe care aleg să le folosească. 

 
Însă din marea de produse dedicate sprâncenelor sunt câteva produse indispensabile, fără de care nu poți avea sprâncene perfecte. Iar mai jos vei găsi trei dintre cele mai bune produse de folosit pentru conturul sprâncenelor. 


maybelline brow ultra slim



1. Creionul pentru sprâncene Maybelline Brow Ultra Slim
În trecut femeile foloseau cărbuni sau bețișoare din lemn pe care le ardeau pentru a-și contura sprâncenele. Acestea au evoluat în creionul pentru sprâncene, care a devenit un must have pentru femeile de pretutindeni. În prezent, există creioane foarte subțiri cu ajutorul cărora poți trasa fire foarte fine care să le imite pe ale sprâncenelor. Un astfel de creion sprâncene este Maybelline Brow Ultra Slim, care este un creion retractabil, cu vârful extrem de subțire de numai 1,5mm, ușor de folosit și aplicat cu ajutorul căruia poți să obții sprâncene foarte naturale. În plus, este foarte pigmentat, astfel că firele pot fi trasate cu ușurință fără a fi nevoie de prea multă insistență și vine în 5 nuanțe, astfel încât este imposibil să nu găsești creionul potrivit!


maybelline tattoo brow



2. Pomada pentru sprâncene Maybelline Tattoo Brow
Dacă nu ești adepta creionului pentru sprâncene și preferi un gel dens pentru sprâncene, ei bine, pomada Maybelline Tattoo Brow este perfectă pentru nevoile tale. Este un gel ce vine într-un mini borcan, însoțit de un aplicator cu două capete, format dintr-o pensulă subțire ideală pentru un contur precis și o perie pentru aranjarea sprâncenelor. Acest gel este foarte pigmentat, astfel încât trebuie aplicat cu grijă pentru ca sprâncenele să nu fie foarte accentuate la final. De asemenea, se găsește în mai multe nuanțe, iar partea cea mai bună este că după uscare rezistă cu brio întreaga zi. Astfel, că dacă vrei un produs pentru sprâncene care să stea la locul lui, acesta este alegerea potrivită!


max factor brow revival



3. Gelul pentru sprâncene Max Factor Brow Revival
Bineînțeles că și firele sprâncenelor necesită îngrijire. Dacă știi că ai fire rebele și îți dorești sprâncene perfecte, atunci un gel sprâncene este ideal pentru tine. Iar Brow Revival de la Max Factor este o super alegere, deoarece vine în mai multe nuanțe și arată foarte natural. Poate fi folosit după aplicarea creionului sau a fardului pentru sprâncene pentru a potoli firele rebele, dar poate fi utilizat și singur doar pentru a oferi un aspect natural și aranjat sprâncenelor. 

Indiferent ce produse pentru sprâncene alegei să folosești este bine să alegi nuanța potrivită, care de regulă este cu un ton mai deschis decât culoarea naturală a sprâncenelor tale. 


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics