Două produse ieftine și bune de la două branduri care îmi plac: Maybelline și Catrice

notino branduri pe care le doreste toata lumea


Când vine vorba de beauty în wishlist-ul meu se regăsesc o mulțime de produse pe care mi le doresc de la diverse branduri, unele mai scumpe, iar altele foarte accesibile ca preț. De altfel, în colecția mea de produse de beauty am atât produse de lux, cât și produse mass-market. Chiar am observat că de la o vreme produsele brandurilor mass-market au devenit din ce în ce mai calitative. Și chiar sunt câteva care lansează produse pe care cu toții ni le dorim. Iar în articolul de azi vreau să vă prezint două astfel produse, pe care le aveam de ceva vreme în wishlist-ul meu de la Notino și pe care mi le-am achiziționat recent.



notino maybelline superstay matte ink 65 seductress



1. Maybelline Superstay Matte Ink

Primul produs pe care vi-l recomand este un ruj lichid mat de la Maybelline, Superstay Matte Ink. Îmi doream să îl testez încă de când a fost lansat pe piață, însă nu eram sigură că îmi va plăcea. L-am pus totuși în wishlist, iar când a fost redus la Notino am decis să îl achiziționez, prețul fiind undeva la 20 lei, adică foarte ieftin. Mă bucur mult că l-am cumpărat pentru că este de departe unul dintre cele mai bune rujuri mate pe care le am în prezent. 

 

Superstay Matte Ink de la Maybelline are o compoziție destul de densă și apoasă ceea ce este un mare plus pentru că nu necesită mai multe aplicări. Practic este suficient de pigmentat încât nu este nevoie să insiști. Un alt plus este aplicatorul în formă de inimă care este și ușor flexibil, astfel că aplicarea este foarte facilă. 

 

În ceea ce privește nuanțele, pe Notino au o gamă largă de nuanțe. Eu am ales nuanța 65 Seductress care este foarte faină, un fel de nude cu tentă de roz ideal atât pentru machiajul de zi, cât și pentru cel de seară. Am în plan să achiziționez și alte nuanțe! 



notino catrice lac de unghii iconails


2. Catrice ICONails

Al doilea produs pe care vreau să vi-l recomand este lacul de unghii cu aspect de gel ICONails de la Catrice. Eu nu sunt adepta manichiurii semipermanente sau cu gel, ci o prefer pe cea clasică. Astfel că am o colecție impresionantă de lacuri de unghii și mereu caut să testez oje de la diverse branduri. Îmi doream să încerc și de la Catrice un astfel de produs, așa că am decis să cumpăr mai întâi o ojă să văd cum este, iar dacă îmi place să comand și altele. 

 

Am decis să merg pe nuanța 28 Taupe League pentru că mi s-a părut foarte potrivită pentru toamnă și pentru că nu mai aveam una similară în casă. Este un gri închis cu o tentă ușoară de mov cu aspect mat lucios. Textura este ceva mai densă, ceea ce este foarte bine, deoarece poți aplica și un singur strat acoperind extrem de bine. Mie îmi place să aplic două straturi pentru un efect mai intens, iar a final top coat-ul meu preferat de la CND. Arată impecabil manichiura și rezistă fără probleme o săptămână fără a sări oja de pe unghie sau fără a se deteriora a vârfuri. Am rămas impresionată și de aproape trei săptămâni numai acest lac de unghii îl folosesc. Mai ales că are un alt plus, atunci când îl curăț nu pătează unghia și nici pielea din jur, unghia rămâne perfect curată ca și cum aș fi dat-o doar cu lac transparent. Am în plan să cumpăr și alte nuanțe, atât de mult mi-a plăcut, precum să încerc și colecția de lacuri nude de la Catrice!


Am și alte produse de la branduri pe care mi le doresc și am de gând să profit din plin de cele trei săptămâni de reduceri de Black Friday de la Notino din perioada 09-29.11.2020, mai ales că în prima săptămână vor avea reduceri de până la 70%!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics