Două produse de beauty pe care trebuie să le ai!

Femeile sunt pasionate de tot ce este legat de frumusețe și modă, iar eu, trebuie să recunosc, încă de mică am avut o slăbiciune pentru aceste domenii. Drept dovadă, de mai bine de 9 ani activez în lumea blogging-ului de modă și frumusețe. 


Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel


Cel mai probabil la conturarea pasiunii mele pentru această industrie a contribuit mama mea. Țin minte cum stăteam fascinată lângă ea în timp ce se machia și mă gândeam cum la un moment dat îmi va veni și mie rândul să mă ”joc” cu produsele respective. Iar cum timpul și viața își urmează cursul firesc, asta s-a și întâmplat. Am început să răsfoiesc revistele de beauty, să descopăr acolo o mulțime de produse pe care le-aș fi vrut, iar încet încet am început să achiziționez. În momentul în care am pătruns în lumea blogging-ului am descoperit și mai multe produse care m-au atras, iar wishlist-ul meu a devenit din ce în ce mai lung! Iar atenția mi-a fost îndreptată mereu către produsele de lux, în special când vine vorba de produse de îngrijire a tenului, de fond de ten și de parfumuri. De altfel, pe multe dintre ele le-am și achiziționat și am reușit să descopăr astfel care mi se potrivesc cel mai bine și nu trebuie să îmi lipsească. Dar, bineînțeles, că apar produse noi care mă tentează și pe care vreau să le încerc, așa că le adaug și pe ele în wishlist. Iar la Notino wishlist-ul nu are limite, iar tot ce îmi doresc găsesc la ei, ceea ce este minunat că nu trebuie să îmi fac griji și să caut în altă parte. Chiar în această toamnă Notino are o campanie foarte faină prin care ne îndeamnă să ne amintim ce produs ne-a atras atât de tare încât a trebuit să îl avem: unde l-am văzut sau la cine! Iar cu această ocazie au o mulțime de promoții la produsele de lux, astfel că nu trebuie să mai așteptați, acum puteți cumpăra acel produs care v-a plăcut atât de mult încât nu v-a mai ieșit din minte. 

 

Iar pentru că v-am povestit despre pasiunea mea pentru produsele de lux, vreau să vă prezint două dintre preferatele mele!

 

Estee Lauder Double Wear Stay in Place

Primul dintre ele este un produs pe care mi l-am dorit foarte mult timp, mai ales că era foarte lăudat de toată lumea, este vorba despre fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place. Pot spune că am încercat o mulțime de fonduri de ten de lux și că tot sunt tentată să încerc cele mai noi lansări de pe piață, însă de când l-am descoperit pe acesta nu îmi lipsește din casă. Este un fond de ten cu putere de acoperire medie spre mare, ce poate fi folosit fără probleme atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară, iar cel mai important aspect este reprezentat de faptul că are o rezistență foarte mare atât în timp, cât și la transfer. Este ideal pentru un ten mix sau gras datorită rezistenței sale, iar dacă este aplicat cum trebuie arată foarte natural pe ten! Eu îl aplic cu degetele pe timp de zi și atunci când vreau un aspect mai light, iar când vreau o acoperire mare folosesc pensula sau burețelul. 


Estee Lauder Double Wear Stay in PlaceClinique Dramatically Different Moisturizing Gel

Cel de-al doilea produs, este unul intrat recent în rutina mea, dar de care nu mă voi mai despărți vreodată. Este vorba despre loțiunea Clinique 3 Steps. L-am văzut de nenumărate ori lăudat de diferiți youtuberi de beauty și am decis că trebuie neapărat să îl încerc și eu. Am achiziționat de la Notino varianta de 50ml, cu toate că am fost tentată să o iau pe cea de 125ml. Însă nu știam exact cum mă voi înțelege cu acest produs, așa că am rămas la versiunea mică. Dar după ce o termin voi achiziționa cu siguranță varianta mare. Este o loțiune destinată tenului mixt sau gras ce hidratează foarte bine. Se absoarbe foarte repede în piele și o lasă fină, astfel că este ideală pe timp de vară. În plus, este o excelentă bază de machiaj. Cred că este de departe cea mai bună cremă pe care am folosit-o înaintea aplicării fondului de ten. Și am încercat multe! Este senzațională!


Așadar, dacă vă doriți două produse bune ce vor pune temelia unui machiaj impecabil acestea două sunt cele mai bune pe care le puteți alege!

 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics