Lavender Dream

adina nanes gradina de lavanda
Dress/Rochie - Bonprix (HERE/AICI) | Hat/Pălărie - Asos
Straw basket/Coș din rafie - Bonprix (HERE/AICI)

[RO]: De câțiva ani buni încerc să ajung într-un câmp cu lavandă, numai că nu sunt foarte multe astfel de locuri în apropiere de București. Ba chiar cred că nu erau mai deloc astfel de câmpuri în România în urmă cu patru-cinci ani. Din fericire lucrurile s-au schimbat, iar acum apar din ce în ce mai multe câmpuri de lavandă și la noi în țară, iar unele dintre ele sunt destul de aproape de capitală, lucru care mă bucură enorm!

Prin urmare,  Mi-a plăcut enorm, m-am bucurat de flori, de parfum, de întreaga atmosferă de vis! Ba chiar am reușit să realizez câteva fotografii faine pentru a vă purta și pe voi, măcar virtual, în experiența mea!

Pentru mine a fi într-un lan cu lavandă a fost un vis împlinit! Ador să fiu înconjurată de flori în natură, lucru pe care probabil l-ați observat și voi date fiind postările mele pline cu fotografii cu copaci înfloriți. În astfel de momente reușesc să mă relaxez și să mă detașez pentru câteva clipe de toate problemele cu care mă confrunt în viața de zi cu zi. Practic pășesc cumva într-o atmosferă de vis, iar asta îmi aduce o liniște pe care mi-aș dori să o simt mai des! Probabil puteți observa și voi din fotografiile din articol relaxarea și starea de bine pe care o simțeam cât am fost în câmpul de lavandă. Și sper să reușesc să v-o transmit și vouă și să vă port în această atmosferă de vis!

În ceea ce privește ținuta mea, nu cred că o altă rochie ar fi fost mai potrivită pentru plimbarea prin câmpul cu lavandă ca rochia albă din bumbac de la Bonprix. Pentru mine, această rochie midi, simplă, minimalistă chiar, este rochia perfectă pentru a fi purtată într-un asemenea loc. Rochia prin simplitatea ei scoate în prim plan lavanda, iar plantele mov ce înconjoară rochia îi scot și mai bine în evidență conturul și fibra naturală din care este realizată. Iar alături de pălăria din paie și coșul din rafie, ținuta capătă o alură romantică și delicată!

adina nanes summer outfit

adina nanes lavender field

adina nanes

adina nanes in the land of lavender

adina nanes lavender dream

adina nanes bonprix dress

adina nanes camp cu lavanda

adina nanes white dress

adina nanes white midi dress

adina nanes summer look

adina nanes rochie bonprix

adina nanes summer lavender

adina nanes rochie midi alba


adina nanes lavender


adina nanes tinuta de vara


[EN]: For a few years I wanted to go into a lavender field, but there aren't that many near my town, Bucharest. Also, about four-five years back I don't even think there were many lavender fields in Romania. Fortunately, things have changed and right now there are many places full of lavender and luckily some are not that far from my city.

This being said, this year I've managed to go into a lavender field and enjoy the flowers, the perfume, the whole dreamy atmosphere! I loved it and I even took some lovely photos to show you!

For me, being in a purple field was dreamy. I just love so much being surrounded by flowers in nature! In these moments I relax the most and I forget for a bit of all the troubles I have. It gives me some peace of mind and I would love to be able to feel like this more. Probably you can see my joy and relaxation in the photos and I do hope they will take you into a dreamy mood too!

As for my outfit, I think nothing would have worked better than my lovely white cotton dress from Bonprix. For me this midi dress is the IT dress to wear while taking a trip into a lavender field! And paired with a straw hat and a small straw basket it creates such a romantic and delicate look!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics