Black Friday de vară la Notino

notino black friday

Sunt sigură că multe dintre voi urmăriți cu atenție reducerile și ofertele din magazine, iar din acest motiv vă anunț cu bucurie că la Notino începe Black Friday!

Da, ați citit bine, este vorba despre Black Friday de vară în perioada 13 iulie - 19 iulie 2020! Astfel, toate brandurile selectate din categoriile de parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice vor fi reduse cu 20%. 

Atenție! Nu vor beneficia de reducerea de 20% produsele deja reduse și cele aflate în lichidare de stoc!

Eu voi profita maxim de această săptămână de reduceri și voi bifa multe din produsele pe care le am în wishlist la Notino!

notino avene apa termala

Iar unul dintre produsele pe care vreau neapărat să îl recumpăr, căci este pe terminate, este apa termala Avène. Pot spune că este produsul care nu îmi lipsește niciodată din casă și de care sunt nedespărțită pe timp de vară. O port peste tot după mine și am chiar și variante travel size pe care le țin în geantă și le folosesc ori de câte ori simt nevoia de un refresh și atunci când vreau să mă răcoresc!

Apa termală Avène este îmbuteliată direct de la sursă astfel că ea nu își pierde proprietățile calmante, anti-iritante și anti-inflamatorii.

Poate fi folosită inclusiv pentru bebeluși, dar și de bărbați pentru a calma iritațiile ce ar putea apărea după bărbierit.

Când poate fi folosită apa termală Avène:
  • în caz de iritații ale pielii
  • pentru a calma puruitul
  • după epilare pentru a calma pielea
  • după intervenții chirurgicale
  • pentru a trata arsurile solare
  • pentru a fixa machiajul
  • dupa demachiere pentru a calma tenul
  • pentru bebeluși pentru a calma iritațiile produse de scutece
  • de bărbați după bărbierit

avene hydrance aqua gel

Tot de la Avène vreau să cumpăr și crema de față Hydrance Aqua Gel. Am avut mai multe eșantioane pe care le-am testat și mi-a plăcut atât de mult încât am pus-o în wishlistul de la Notino. Este o cremă tip gel dedicată tenului sensibil și deshidratat, exact așa cum este și tenul meu.

Este o cremă all in one, ce poate fi folosită pentru față, gât și conturul ochilor, fiind inspirată de produsele asiatice. De asemenea, conține în compoziție și apa termală Avène, care are rolul de a calma tenul.

Pe lângă apa termală, Hydrance Aqua Gel conține complexul brevetat Cohederm ce oferă hidratare intensă. Astfel, tenul este hidratat pentru 24 de ore.

În plus, datorită pre-tocoferilului și sulfatului de dextran din compoziție ajută la detoxifierea pielii și o  protejează de agresiunile mediului înconjurător.

Eu m-am împăcat foarte bine cu această cremă gel, mai ales acum pe timp de vară. Îmi place că nu trebuie să folosesc o cantitate mare de produs, ci foarte puțin. Se absoarbe imediat în piele, iar tenul se simte mai hidratat și catifelat. Fix așa cum este și denumirea ei, se absoarbe și se simte ca și cum ar fi apă. Este și o bună bază de machiaj și îmi place că este genul de cremă ce poate fi folosită atât ziua, cât și noaptea. Iar cel mai important aspect este că e ideală pentru un ten mixt ca al meu.

Voi ce produse aveți în wishlistul de la Notino?


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

1 comment

  1. Un articol super interesant. Multumesc pentru idei!

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics