3 măști de față pentru ten mixt sau gras

l'oreal paris pure clay mask
 
Un ten sănătos este un ten frumos! Pentru asta este nevoie să folosim produse adecvate tipului de ten pe care îl avem și să îl îngrijim corespunzător. Astfel, pe lângă ritualul clasic de demachiere, curățare, tonifiere și hidratare, este nevoie, din când în când, să oferim un boost tenului cu ajutorul unei măști de față. Personal recomand utilizarea unui astfel de produs cel puțin o dată pe săptămână! 

În articolul de azi am să vă prezint trei măști de față care îmi plac și pe care vi le recomand cu drag, mai ales dacă aveți tenul mixt sau gras. 


L'Oreal Paris Pure Clay
Prima mască de față pe care v-o recomand este L'Oreal Paris Pure Clay, varianta ce reduce punctele negre. Este o mască pe bază de argilă pură și alge marine, ce are rolul de a curăța impuritățile de la nivelul tenului, de a elimina punctele negre și de a reduce dimensiunea porilor. Eu folosesc această mască ori de câte ori îmi simt tenul încărcat, în special în sezonul cald când tenul meu secretă mai mult sebum. O aplic întotdeauna pe un ten curat având grijă să o întind uniform. O las să acționeze în jur de 15 minute, deși uneori o las mai mult, până când văd că începe să se usuce. Apoi o clătesc cu apă călduță și curăț iar tenul cu un gel de curățare, iar apoi aplic un serum hidratant. Este o mască care își face treaba foarte bine, cel puțin în cazul meu, iar cel mai mult îmi place că nu usucă tenul deloc. Majoritatea măștilor de față pe bază de argilă au tendința de a usca tenul. O puteți găsi la Notino.  

nivea urban skin detox


Nivea Urban Skin Detox
A doua mască de față aflată în topul preferințelor mele este Nivea Urban Skin Detox, masca pentru detoxifiere și curățare. Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai faine măști de față existente pe piață. Are un preț foarte bun, este spornică și își face treaba extrem de bine! Este acea mască la care apelez ori de câte ori nu am timp suficient și sunt pe grabă. Această mască de la Nivea nu are nevoie mai mult de un minut pentru a acționa eficient. Practic am aplicat-o pe ten, am lăsat-o să acționeze un minut, am clătit, iar tenul meu arată mult mai sănătos. Elimină punctele negre și impuritățile, nu usucă tenul și are particule fine ce exfoliază ușor în momentul clătirii. De când a apărut pe piață nu îmi lipsește din casă. Și pe ea o puteți găsi la Notino. 

institut esthederm osmoclean lightening buffing mask


Institut Esthederm Osmoclean Lightening Buffing Mask
A treia mască de față pe care v-o recomand, și pe care o puteți găsi la Notino, este Osmoclean Lightening Buffing Mask de la Institut Esthederm. A intrat recent în rutina mea de îngrijire și nu cred că va mai ieși prea curând. Este o mască de față ce are rolul de a ilumina tenul și de a-l reîmprospăta. O aplic pe tenul curat și uscat, o las să acționeze în jur de cinci minute, apoi o masez ușor pe piele pentru a realiza un proces de exfoliere și abia după clătesc cu apă călduță. Nu pot să spun decât că după folosirea ei tenul este mai curat, hidratat și arată mult mai sănătos! Este un must have pentru cele care aveți tenul mixt!  

Vă recomand ca atunci când vreți să cumpărați măști de față să fiți atente la tipul de ten pe care îl aveți și să algeți produsul potrivit nevoilor voastre!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics