Review: Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours

notino yves saint laurent all hours
 
Cred că noi femeile mereu suntem în căutarea fondului de ten perfect și mereu încercăm cele mai noi produse lansate pe piață. De aceea, în articolul de astăzi vreau să vă prezint unul dintre preferatele mele când vine vorba de fonduri de ten și anume Encre de Peau All Hours de la Yves Saint Laurent.

Am pus ochii pe acest fond de ten încă de când l-am văzut la Notino și m-am tot gândit dacă să îl cumpăr sau nu. Dar nu am putut rezista și l-am achiziționat și nu regret acest lucru nicio clipă. Pot spune că așa am descoperit un fond de ten de care m-am îndrăgostit încă de la prima aplicare.Și nu pot spune acest lucru prea des, deci este clar un fond de ten bun, care merită toți banii. 

Yves Saint Laurent All Hours este prezentat ca fiind un fond de ten ce are o putere mare de acoperire și o rezistență de până la 24 de ore. În plus, este rezistent la transfer și waterproof, adică rezistent atunci când intră în contact cu apa. Aspectul final pe care acesta îl oferă este unul mat. Conține și SPF 20 astfel că oferă protecție împotriva razelor ultraviolete din mediul înconjurător. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului sensibil și este non-comedogenic. 

notino yves saint laurent encre de peau

Ce vă pot spune eu despre el în urma testării? 

Având un ten cu subton galben, am optat pentru una dintre nuanțele calde, și anume: BD20 Warm Ivory. Am ales bine, nuanța mi se potrivește perfect. Trebuie să precizez totuși că își schimbă puțin culoarea după aplicare, adică se mai închide cam cu două nuanțe în decursul unei ore. Adică pe tenul meu cel puțin asta am observat și presupun că oxidează puțin. Însă mi se pare că asta îl face să se integreze mai bine și să se contopească cu nuanța naturală a tenului. 

Încă de la prima aplicare am observat că nu este nevoie de mult produs pentru o acoperire perfectă. Da, pot spune că acoperă extrem de bine, mai ales pe un ten cu mici imprefecțiuni, așa cum este și al meu. Pe lângă acoperire mi-a plăcut foarte mult textura, care este foarte fină și se simte incredibil pe piele atunci când este aplicat fondul de ten. Iar la final efectiv nu simți că ai fond de ten pe față!

notino yves saint laurent

În ceea ce privește rezistența, a rezistat cu brio pe ten în jur de 10 ore. Eu nu obișnuiesc să port machiaj mai mult de 10-12 ore, am și tenul mixt, așa că acest fond de ten pot spune că face față fără probleme! Iar legat de capacitatea de transfer este una medie aș spune, deoarece dacă atingi mai tare cu mâna sau cu un șervețel rămân ceva urme. Dar acest aspect este valabil pentru absolut toate fondurile de ten de pe piață! 

Dacă l-aș recumpăra? Da, cu siguranță și tot de la Notino pentru că are un super preț și am văzut că au și oferte pentru unele nuanțe!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics