Being Fancy at the Castle

adina nanes
Dress/Rochie - Dresslily (HERE/AICI) | Sandals/Sandale - H&M 
Bag/Geantă - Topshop | Belt/Centură - New Look

[RO]: Știu că un blogger trebuie să arate mereu ca scos din cutie, mai ales dacă este blogger de modă. Dar acest lucru nu este simplu deloc! Imaginați-vă doar că trebuie să arătați perfect în toate pozele și să aveți o energie pozitivă când voi nu aveți chef de nimic și aveți o dispoziție foarte proastă. Știu că aveți impresia că este floare la ureche, dar nu este așa. Gândiți-vă că pentru cele câteva poze pe care le vedeți într-o postare pe blog și pentru și mai puține pe Instagram și Facebook, un blogger trebuie să facă în jur de 200-300 de poze! Iar în toate trebuie să ai o stare faină și o super energie. Iar acest lucru este doar o bucățică mică din ce presupune a fi blogger. 

Ca un mic exemplu a ceea ce am spus mai sus, pentru postarea de azi a trebuit să fac rochia să pară ca și cum ar fi suflată de vânt, când afară nu bătea vântul deloc, să mă uit la aparatul foto, să zâmbesc, să îmi țin mâinile și picioarele într-o poziție firească, iar cel mai important lucru, forma rochiei în mișscare să fie cât mai frumoasă, să arate ca și cum aș dansa flamenco. Nici nu știți de câte ori a trebuit să fac asta pentru a obține câteva poze bune. Iar în acea zi aveam o dispoziție grozavă pentru că eram fericită cu ținuta pe care o aveam și ziua respectivă a fost foarte bună pentru mine de la început. Probabil că dacă aș fi avut o dispoziție proastă clar nu mi-ar fi ieșit pozele pe care le vedeți acum!

Rochia aceasta este minunată și mi se pare perfectă pentru orice tip de corp. În plus, imprimeul și designul o fac să pară foarte scumpă și specială. Însă cel mai mult îmi place că este o rochie midi, deoarece acestea sunt preferatele mele, și că o pot purta alături de sandalele mele vișinii care nu merg cu nimic altceva din garderobă. În schimb, se potrivesc perfect cu această rochie pe care o puteți găsi pe site-ul Dresslily.

De asemenea, geanta mea tip cutie este de la Topshop și îmi place la nebunie!

adina nanes personal style

adina nanes fashion blogger

adina nanes ce inseamna sa fii blogger

adina nanes blogger de moda

adina nanes flamenco girl

adina nanes being a blogger is not easy

adina nanes case bag

adina nanes being fabulous

adina nanes spring look

adina nanes street style

adina nanes the castle in the city

adina nanes topshop bag

adina nanes spring outfit

adina nanes castelul din oras

adina nanes tinuta de primavara

adina nanes street fashion

adina nanes dress with puff sleeves

adina nanes fancy look

adina nanes dresslily dress


[EN]: I know that being fancy is a blogger's job, especially of a fashion blogger. But this is not an easy job at all. Imagine that you have to look perfect for all your photos and have a positive vibe even when you're not in a great mood. And I know you think it's a piece of cake, but it's not. Just think that for the few photos you see in a blog post and fewer on Instagram and Facebook a blogger need to take around 200-300 shots! And in all those shots you have to be in a good spirit and have a great energy. And this is only just a small part of what being a blogger means. 

As an example, for today's post I've had to try and make the dress look like was flown by the wind, when there was no wind, to look at the camera, to have a smile, to keep my hands and legs looking normal and the most important thing the shape of the dress to look amazing, like I was dancing flamenco. You just can't imagine how many times I've had to do this jut to get a few photos right. And that day I was in a great mood because I was super happy with my look and also I've had a great day. 

The dress is fabulous and I have to tell you that is so flattering for so many body shapes. Also the print makes it look expensive and the design also is quite special. I'm very happy that is a midi dress, because those are my favourite and that I can wear with it my burgundy sandals that don't really go well with anything else from my wardrobe. But they are a perfect match with this dress. You can find the dress at Dresslily. 

Also, my cute box bag is from Topshop and I adore it!

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


1 comment

  1. vaai, deci mereu te imbraci atat de frumoos💕❤️😍 si cu bun gust

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics