The White Midi Dress

adina nanes novashe dress
Dress/Rochie - Novashe (here/aici) | Shoes/Pantofi - Thea Visconti via FashionUp.ro
Bag/Geantă - Zaful | Scarf/Eșarfă - La Femme | Belt/Centură - Asos | Earrings/Cercei - Zaful


[RO]: Știu că mulți sunt de părere că rochia neagră este absolut obligatorie pentru gaderobă și că nu se demodează niciodată, dar eu sunt de părere că rochia albă midi stă pe aceeași treaptă cu cea neagră, dacă nu este chiar ceva mai versatilă. De exemplu, o rochie albă este mult mai ușor de accesorizat comparativ cu versiunea ei neagră. De asemenea, cu accesoriile potrivite rochia albă poate fi purtată cu ușurință ziua, dar și seara, pe când rochia neagră este mai greu de purtat pe timp de zi vara sau în zilele calde de toamnă.

Și pentru că tot vorbeam de accesorii și rochii albe, în postarea de azi vă arăt cum am purtat eu o astfel de rochie și cum am accesorizat-o. Așadar, am purtat o rochie albă midi de la Novashe căreia i-am adăugat o eșarfă galbenă pe care am purtat-o pe cap și nu la gât cum obișnuiesc majoritatea persoanelor. Practic mi-am făcut un fel de bentiță turban din eșarfa galbenă și cred că acesta a fost de fapt elementul care a dat un aer aparte ținutei. În urechi am pus o pereche de cercei statement albi cu perlă pentru că, în general, mi se pare că atunci când porți eșarfe, bentițe late sau turbane pe cap cerceii supradimensionați sunt cei mai potriviți. În jurul taliei am pus o centură lată albastră, iar în picioare am ales să port cei mai drăguți și cei mai colorați pantofi din garderobă, și anume: pantofii de la Thea Visconti pe care îi am de pe FashionUp.ro. 

Cât despre rochie, să știți că o ador, iar pentru că este din bumbac este cu atât mai specială. Materialele naturale sunt din ce în ce mai rare și nu au o calitate excepțională în zilele noastre, iar bumbacul brodat din care este făcută această rochie este extrem de calitativ.

Cam atât pentru azi, sper să vă placă ținuta la fel de mult ca și mie, iar data viitoare voi încerca să vin cu un text ceva mai interesant! 

adina nanes blogger de moda
Dress/Rochie - Novashe (here/aici) | Shoes/Pantofi - Thea Visconti via FashionUp.ro
Bag/Geantă - Zaful | Scarf/Eșarfă - La Femme | Belt/Centură - Asos | Earrings/Cercei - Zaful


adina nanes white midi dress

adina nanes

adina nanes how to wear a scarf

adina nanes classy outfit

adina nanes white dress

adina nanes classy look

adina nanes early fall look

adina nanes fall look

adina nanes dreamy mood

adina nanes cum sa porti rochia midi

adina nanes the white midi dress

adina nanes fashion blogger

adina nanes novashe review

adina nanes rochie midi alba


[EN]: There is one thing I love about white midi dresses: they are timeless pieces. A white midi dress won't ever go out of fashion and I have to tell you it's easier to accessorize than it's black version and also with a proper styling can be easily worn during the day and during the night. I can't really say the same thing about the black dress which is a little bit difficult to wear during hot summer and fall days.

One way of wearing a white dress during the day is with colourful accessories just like I did for today's outfit post. So, I've put a yellow scarf around my head which I think made the whole look, without it I don't think the outfit would have been the same. Then a blue belt around my waist, big white earrings with pearls, a pair of super cute colourful shoes from Thea Visconti and a colourful bag that had on it all of the colours from the other accessories. And I was able to mix all of these elements thanks to my beautiful white cotton dress from Novashe. I have to tell you that I love this dress and being a classic piece will stay forever in my wardrobe. 

So, I hope you'll love the outfit as much as I did and next time I'll have a more enjoyable text for my outfit!

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

1 comment

  1. Este superba rochia alba. Si eu sunt de parere ca este mult mai usor de asortat fata de cea neagra. In plus din momentul in care o pui pe tine, inspiri doar gingasie si inocenta.

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics