Unde se mănâncă bine în București - Sardin


Pot spune că nu este uşor să găseşti în Bucureşti locuri în care să te poţi relaxa în voie după o zi agitată, unde muzica să nu fie deranjantă, personalul să fie amabil, iar mâncarea bună. Atunci când aleg un restaurant acestea sunt criteriile după care mă ghidez mai mereu şi în funcţie de care decid dacă mă reîntorc sau nu într-un anumit loc. Iar dacă mă reîntorc este clar că locaţia mi-a plăcut la nebunie. Este cazul şi pentru Sardin, care este unul dintre restaurantele mele preferate unde mă duc de fiecare dată cu drag.

Dacă nu aţi auzit încă de Sardin, ei bine, este un reastaurant italienesc, pe care îl găsiţi pe Bulevardul Mircea Vodă, nr. 39H, în zona Timpuri Noi din Bucureşti. 

Restaurantul are un design aparte şi pot spune că atât în interior, cât şi pe terasă este o atmosferă tare plăcută. Iar de mâncare ce să mai zic, este delicioasă.


Chiar zilele trecute le-am trecut pragul pentru a încerca preparatele din meniul de vară şi pentru a mă relaxa puţin alături de prietenul meu după o zi agitată şi ploioasă.

Un lucru foarte interesant la Sardin este faptul că înainte de a fi adusă comanda propriu-zisă primeşti din partea casei un fel de antreu alcătuit din măsline prăjite în crustă, grisine şi bucăţi de pâine. Şi să ştiţi că au o pâine atât de gustoasă şi tare mult aş vrea să aflu reţeta să fac şi eu acasă!


Eu mi-am comandat o porţie de paste cu creveţi, dovlecel şi pancetta, care pe lângă că arătau super bine în farfurie, au fost şi super săţioase. Iar eu sunt destul de pretenţioasă la paste!


Prietenul meu şi-a comandat o porţie de Black Angus Gourmet Burgers care practic era alcătuită din doi burgeri mai mici, o porţie generoasă de cartofi prăjiţi, salată şi două sosuri. Eu ştiam cum sunt pentru că mai mâncasem burgeri la Sardin, dar am observat că de data aceasta au schimbat şi burgerii erau diferiţi nu ambii la fel. Aşa că, nu m-am putut abţine şi am gustat şi eu din ei şi au fost delicioşi, mai ales cel nou.


Ca desert am ales ambii Parfait de Ciocolată cu Sorbeto de Portocale care a fost extraordinar de bun.

Așadar, dacă vă doreați să ajungeți într-un loc cu atmosferă relaxantă și mâncare bună, atunci Sardin este locul în care trebuie să ajungeți!

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics