Bronz frumos şi sănătos pe Plaja Sensiblu


adina nanes plaja sensiblu

Soare, plajă, nisip fin, locuri drăguţe unde poţi face poze superbe, alături de un bronz sănătos sunt ingredientele perfecte pentru o vară de neuitat şi o vacanţă minunată. Iar toate acestea pot fi găsite pe Plaja Sensiblu din Mamaia, Constanţa. 

Am avut şansa săptămâna trecută să ajung pe Plaja Sensiblu la invitaţia celor de la Tonic Advertising şi am avut parte de o zi tare relaxantă şi binevenită după o perioadă mai agitată. Cu toate că plecarea din Bucureşti a avut loc de dimineaţă, mai exact la ora 8:00, pot spune că nu am simţit deloc nevoia de somn sau vreun pic de oboseală. Ba chiar am ajuns foarte relaxată pe Plaja Sensiblu în jurul orei 12:00. 

adina nanes fashion blogger

Ajunsă pe plajă am avut parte de o mulţime de surprize frumoase şi mi-au plăcut la nebunie toate locurile super drăguţe pentru făcut poze. Drept urmare am făcut o mulţime de poze pentru blog, Instagram şi Facebook, ba chiar am filmat şi un mini vlog ce va apărea foarte curând pe canalul meu de YouTube. Am primit un coş plin de produse speciale pentru a asigura un bronz sănătos şi frumos de la branduri ce se găsesc în farmaciile Sensiblu, precum Avene, Apivita, L'Erbolario şi Trussa. Mi-a plăcut la nebunie apa pentru faţă de la Apivita pe bază de ceaiuri din plante ce se găsesc în munţii din Grecia şi v-o recomand cu mare drag să o aveţi în permanenţă în casă!

l'erbolario, avene, apivita, sensiblu

În ceea ce priveşte Plaja Sensiblu, ei bine nisipul este foarte fin, lucru care mi-a plăcut la nebunie, are o capacitate de 400 de locuri/şezlonguri, are loc de joacă pentru copii, poţi juca volei, lua cursuri de yoga sau zumba şi, cel mai important, pe această plajă este prezent în permanenţă un specialist Sensiblu care îţi poate oferi sfaturi cu privire la protecţia solară de care ai nevoie.

Eu m-am simţit minunat pe Plaja Sensiblu şi am să merg acolo ori de câte ori voi avea ocazia!

adina nanes beach look

adina nanes resort look

adina nanes black sea

adina nanes sensiblu press trip


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics