Super burgeri la Burgărescu


Cei care mă cunosc ştiu că iubesc mâncarea şi îmi place să mănânc mult în general. Ştiu, nu vă vine a crede asta! Dar aşa este, iar burgerii sunt printre mâncărurile mele preferate. Aşa că marţi am ajuns la Burgărescu, cel mai nou restaurant specializat în făcut burgeri din Bucureşti de pe Bulevardul Basarabia, nr. 80. Nici nu puteam să ratez ocazia de a încerca burgeri noi, mai ales că, de cele mai multe ori, daca în meniul vreunui restaurant găsesc burgeri, atunci categoric aia voi alege să mănânc. Aşadar, abia aşteptam să mă înfig în burgerii de la Burgărescu!

Am ajuns acolo alături de prietena mea Theo, care îmi este totodată şi colegă la celălalt site, Storylines. Amândouă eram cu gândul la burgerii pe care urma să îi devorăm! Iniţial am vrut să mâncăm fiecare câte un Cheeseburger, dar până la urmă am decis să comandăm un Cheesburger şi un Escu şi să îi împărţim frăţeşte. Deşi, acum când mă gândesc, parcă aş fi ţinut burgerul Escu numai şi numai pentru mine. Aşa de bun a fost! 

 
Şi ca să revin la mâncare, am să vă povestesc mai întâi despre burgerul Escu care este un super burger. Este făcut cu pulled pork, mai exact carne de porc obţinută în urma unui proces îndelungat de gătire, de 6 ore, şi mixată cu mai multe tipuri de mirodenii pentru a-i da o savoare deosebită. Nu vă spun cât de delicioasă este carnea respectivă şi cât de gustos a fost burgerul. Absolut genial şi dacă mergeţi acolo, categoric asta trebuie să comandaţi!


Cheesburger-ul este făcut din carne de vită Black Angus proaspătă şi este practic burgerul clasic, numai că, din punctul meu de vedere, carnea este mult mai suculentă, ceea ce face ca burgerul să fie mult mai bun la gust. Probabil că ştiţi şi voi că de multe ori carnea burgerilor este cumva destul de uscată, ceea ce face burgerul destul de greu de mâncat şi nici la fel de gustos nu mai este. Categoric nu este cazul aici! 

 
Toţi burgerii vin însoţiţi de nişte cartofi geniali! Cartofii sunt proaspeţi, nu de tipul congelaţi şi prăjiţi şi aia e. Pe lângă faptul că sunt proaspeţi sunt asezonaţi cu parmezan şi usturoi şi sunt mega buni! Mai au şi un sos perfect pentru ei, sos de care eu nu m-am mai săturat şi tare aş vrea reţeta lui să mai fac şi acasă! Iar pe lângă cartofi şi sos, mai este şi salată coleslaw! Iar toate astea intră în preţul de 27-29 lei! Mie personal pentru atâta mâncare bună mi se pare un super preţ, mai ales că la final nu mai puteam mânca nimic, mă săturasem!

Aşadar, dacă sunteţi în căutare de locuri în care să mâncaţi super burgeri, trebuie să ajungeţi urgent la Burgărescu!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics