1 Dream Beauty Studio - Salonul din care nu îţi vei dori să pleci


De multe ori v-am povestit cât de important este să aveţi grijă de voi şi de părul vostru, lucru care pare a fi foarte simplu la prima vedere, dar care nu este deloc aşa. Ştiţi foarte bine că nu sunt de acord cu tunsul sau vopsitul acasă făcut de mama, sora sau prietena cea mai bună, care, deşi ne sunt dragi, nu au experienţa unui hairstylist profesionist! Atunci când vreţi să faceţi o schimbare de look este absolut necesar să mergeţi la salon. Ok, dar unde să mergeţi?

Dacă sunteţi în căutarea unui salon de vopsit în Bucureşti care oferă servicii de calitate înaltă eu vă recomand să mergeţi în Băneasa la 1 Dream Beauty Studio. Acolo veţi putea alege orice tratament de înfrumuseţare vă doriţi într-o locaţie exclusivistă cu design aparte. Puteţi să vă bucuraţi de tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, machiaj profesional, cosmetică, iar lista poate continua, toate realizate de profesionişti talentaţi aflaţi sub îndrumarea Ralucăi Racoviţă.

Raluca Racoviţă este make-up artist şi stilist cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu ce a colaborat cu numeroase reviste de renume din ţară şi care, cu siguranţă, vă va consilia să faceţi cea mai bună alegere stilistică pentru voi. În plus, Raluca este expertă în tehnica de vopsire balayag, un mega trend în zilele noastre! Vă spun din proprie experienţă că nu este o tehnică uşoară şi dacă vă doriţi un astfel de vopsit nu puteţi apela la oricine, ci doar la un expert în vopsitul balayage care va avea o grijă deosebită de părul vostru!


Ca să vă mai dau încă un motiv pentru a alege 1 Dream Beauty Studio, vă spun că nu este uşor să găsiţi un hairstylist în Bucureşti care să fie atent la dorinţele voastre, să aibă grijă de părul vostru, să fie creativ şi să folosească produse de o calitate înaltă aşa cum fac toţi cei din echipa Ralucăi Racoviţă.  

Sunt sigură că după ce veţi vizita 1 Dream Beauty Studio nu veţi dori să mai mergeţi niciodată în altă parte!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics