Blue Summer Vibes

vision on fashion
Dress/Rochie - Rosewholesale (HERE/AICI) | Hat/Pălărie - Stradivarius | Sandals/Sandale - Zara

[RO]: Am găsit rochia perfectă pentru vara aceasta. De ce spun asta? Pentru că e o rochie foarte versatilă şi feminină, pe care o pot purta cu uşurinţă la o ieşire în oraş cu prietenii, dacă merg la un festival şi chiar la mare. Este acea rochie pe care o pot lua cu mine peste tot şi este perfectă pentru vacanţa de vară!

Este o rochie albastră din bumbac cu broderie pe margini pe care am găsit-o pe site-ul Rosewholesale la un super preţ. Mi-au plăcut la nebunie cum arăta broderia şi vibe-ul feminin al rochiei. Pe lângă asta, faptul că arăta ca şi cum ar fi o rochie din denim, dar ea era din bumbac, m-a făcut să o vreau şi mai mult în garderoba mea. Aşa că am luat-o şi sunt extrem de fericită să v-o arăt şi vouă!

Am purtat-o împreună cu o pălărie din paie de la Stradivarius şi sandalele mele aurii cu toc gros de la Zara. Perfect pentru o zi caldă de vară!

blue summer dress
Dress/Rochie - Rosewholesale (HERE/AICI) | Hat/Pălărie - Stradivarius | Sandals/Sandale - Zara


adina nanes vision on fashion

cum sa porti palaria din paie

adina nanes fashion blogger

vision on fashion tinuta de vara

stradivarius straw hat

rochia albastra cu broderie

vision on fashion summer look

how to wear the straw hat

the blue dress with embroidery

rosewholesale dress review[EN]: I've found the perfect summer dress. Why do I say that? Because it's super cute and versatile. I can wear it for a day out with my friends, if I go to a festival and even to the seaside. It's that dress that I can take it with me anywhere and it's perfect for a summer holiday.

It's a blue cotton dress with embroidery which I've found on Rosewholesale at a great price. I loved how the embroidery looked and the feminine vibe of the dress. Also, the fact that it looks like a denim dress, yet is made out of cotton made me want it even more. So, I've got it and I'm super excited to show it to you!

I've paired it with a cute straw hat from Stradivarius and my gold sandals from Zara with chunky heels. Very summerish!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics