L'Oréal a lansat Infaillible Eye Paint și Infaillible Lip Paint



Primăvara este sezonul în care totul prinde culoare, de la natură, la haine și până la make-up. Este acea perioadă în care facem tranziția spre vară, astfel încât să fim pregătite pentru sezonul cald. 

Cu toate știm cât de dificil este să gasim produsele de make-up perfecte pentru vară, care să reziste la temperaturile ridicate, să își păstreze culoarea și să rămână acolo unde le-am pus. Eu am fost mereu în căutarea de produse rezistente și pigmentate pentru sezonul cald. Îmi place să port culori și să mă bucur de tot cea ce înseamnă primăvară și vară. Iar pentru asta am nevoie de un machiaj impecabil și care să facă față temperaturilor înalte.

De aceea, am fost extrem de fericită să aflu că L'Oréal a lansat două produse noi ce conțin pigmenți ultra-rezistenți și în nuanțe îndrăznețe. Este vorba despre Infaillible Eye Paint și Infaillible Lip Paint
 
L'Oréal Infaillible Eye Paint
Infaillible Eye Paint este un fard de pleoape lichid cu pigmenți ultra-saturați, extrem de rezistent, chiar și la apă. Fardul beneficiază de o tehnologie de pigmenți învăluiți în gel și se găsește în 9 nuanțe: 2 satinate, 4 metalice și 3 mate. 

Eu am primit nuanța 203 - Iconic Silver, care este un gri închis metalizat absolut superb. L-am încercat fără primer și a rezistat extrem de bine pe pleoapele mele uleioase. Practic culoarea nu s-a șters deloc. Ce îmi place cel mai mult la acest nou fard de pleoape de la L'Oréal este că seamănă foarte mult cu un tuș, dar are o textură mult mai plăcută. Practic este un fard de pleoape ce are rezistența unui tuș și puteți face cam orice model vă doriți cu el! Este un must have pentru această vară!

L'Oréal Infaillible Lip Paint
Infaillible Lip Paint este un gloss cu pigmenți ultra-rezistenți și se găsește în două variante: cu textură mată sau lucioasă. Ambele variante au culori puternice de roșu, roz și roșu-oranj, perfecte pentru petrecerile din sezonul cald. 

Eu am primit nuanța 102 - Darling Pink, care este un gloss lucios absolut superb. Surprinzător, chiar eram în căutarea unei nuanțe similare, așa că am fost extrem de fericită când l-am primit. Vă pot spune că este foarte pigmentat, se aplică foarte ușor pe buze și nu se simte lipicios deloc. Nu am mai folosit glossuri de ceva vreme, însă pe acesta îl voi folosi cu siguranță extrem de des.

Așadar, dacă erați în căutarea unor produse rezistente, în culori puternice, trebuie să încercați Infaillible Eye Paint și Infaillible Lip Paint de la L'Oréal. Cu look-ul #PaintON obținut cu cele două produse veți face senzație în sezonul cald!

Infaillible Eye Paint are prețul recomandat de doar 49,57 lei, iar Infaillible Lip Paint are prețul recomandat de doar 39,65lei

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

4 comments

  1. Suna bine! Trb testate!
    xo
    www.fashionablestreets.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hello Adina! Id like to try them so bad too, inspire me a lot! Kisses dear! xo

    ReplyDelete
  3. oh, I love lilac. What a beautiful scent. I have to say I haven't purchased anything from Loreal.
    xoxo
    Ramona

    http://ramona-strikeapose.blogspot.ie

    ReplyDelete
  4. I love the colour of the lip paint! Perfect for summer!
    xo Yvonne
    www.aproposh.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics