Rochii de dama cu imprimeu floral




Sezonul primavara-vara este, de departe, cea mai indragita perioada a anului de catre majoritatea femeilor - scapam de hainele groase si putem sa stralucim in toata splendoarea noastra in cele mai chic si inventive tinute posibile. Desigur, nu este nevoie sa amintim ca fiecare dintre noi avem o pasiune speciala pentru rochiile de dama, pe care abia asteptam sa le punem in evidenta prin cele mai spectaculoase accesorii. Ca in fiecare an, imprimeurile florale sunt super in trend si sunt valorificate la maxim in diferite forme, fie ele printuri, broderii, aplicatii 3D, aplicatii obisnuite sau chiar motive stilizate, ca de exemplu cele ale campiilor cu flori.

Am descoperit recent magazinul online HainedeVis, care propune haine create pe plaiurile noastre mioritice, din materiale de calitate superioara si cu modele super la moda! Iata ce rochii de dama mi-au atras atentia si cum imi propun sa le port astfel incat sa arat absolut fabulos!

Printre cele mai chic rochii de dama pe care le-am vazut se afla aceasta; m-am indragostit imediat si iremediabil de ea datorita printului floral atat de frumos si viu colorat, dus intr-o zona etno, a croiului cambrat si a gulerului inalt pe care il are! In plus, ceea ce ma atrage la ea este faptul ca imi va remodela vizual silueta – printul este pozitionat in zona bazinului astfel incat sa creeze iluzia de solduri mult mai mici! Iubesc aceste tipuri de rochii de dama!


Eu o vad cu o pereche de pantofi stiletto rosii,  ochelari de soare tip cateyes si o geanta cu acelasi imprimeu sau unul care sa pastreze cromatica. Daca va place sa riscati, adaugati o esarfa rosie pe cap si sigur veti iesi din tipar!

Din aceeasi serie de rochii de dama cu imprimeu floral mi-a placut foarte mult aceasta; m-au atras volumele de tip ,,clopot’’ pe care le are. Totusi, aveti in vedere ca o astfel de rochie cere o silueta de tip androgin, pentru ca, in caz contrar, s-ar putea sa nu fiti prea multumite de efectul vizual pe care o sa-l creeze. As purta aceasta rochie de dama prinzandu-mi parul intr-un coc voit neglijent, cu o pereche de cercei voluminosi si niste sandale cu platforma fucsia sau negre. Ca geanta as alege ceva mic, cu toarta.

 
Dintre toate cele trei rochii de dama pe care vi le-am prezentat, aceasta mi se pare cea mai versatila. O vad purtata cu niste sandale foarte fine, cu stiletto, cizme negre foarte inalte sau chiar cu pantofi sport. Acum, cat inca mai este frig afara, optati pentru cizme mulate, care sa nu lase sa se vada unde se termina, aruncati pe umeri o haina de blana, optati pentru o pereche de ochelari rotunzi, supradimensionati, alegeti o geanta contrastanta si veti avea cu siguranta o tinuta wow! In ceea ce priveste coafura, puteti opta pentru un wetlook.

Inchei sirul acestor rochii de dama cu imprimeu floral printr-o varianta babydoll. Fetelor, daca aveti sanii mari, va sfatuiesc sa nu optati pentru aceasta rochie, deoarece aspectul pe care il veti crea nu va fi unul placut nicidecum.


Puteti sa combinati aceasta rochie de dama cu o pereche de conversi, niste sosete super lungi si un rucsac si creati un look jucaus si feminin in acelasi timp. Adaugati niste bratari sau inele si sunteti perfecte!

Cam acestea sunt cele mai deosebite rochii de dama cu imprimeu floral care mi-au atras atentia! Primavara aceasta voi si ca o floare la propriu! Great job, HainedeVis! Preferata voastra care este?

1 comment

  1. Love your blog 💓💓
    https://jolielifestyle.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics