Flowers And Chill For Valentine's Day


aranjament floral in forma de inima de la floria

Doar o zi a mai rămas pâna la mult așteptata sărbătoare a iubirii, ziua de Valentine's Day. Toată lumea sărbătorește, fie alături de persoana iubită, fie alături de familie sau prieteni dragi, pentru că iubirea este un sentiment extrem de complex care nu se limitează doar la persoanele îndrăgostite. 

Majoritatea probabil că ați pregătit ceva special pentru această zi destinată iubirii și sentimentelor profunde, însă sunt sigură că o bună parte dintre voi, fie nu ați avut timp să planificați ceva, fie sunteți prea obosiți pentru a ieși din casă și vreți să petreceți o zi de Valentine's Day liniștită și relaxantă. Este și cazul meu. După o perioadă agitată și pentru că nu sunt un mare fan al ieșirilor în oraș de Ziua Îndrăgostiților din cauza faptului că toată lumea iese din casă și totul este arhi plin, am ales să petrec această zi în cel mai plăcut loc: acasă.

flowersandchill by Floria

Pentru a sărbători Valentine's Day într-un mod cât mai relaxant și liniștit cu putință nu este nevoie de foarte mult. O sticlă de șampanie și două pahare pentru tine și jumătatea ta, alături de un aranjament floral deosebit sau de un buchet de flori delicate de la Floria.ro și lumânări parfumate sunt suficiente pentru a crea un cadru romantic acasă, perfect pentru 14 februarie. Veți fi doar voi doi, în lumina lumânărilor, ciocnind paharele de șampanie și celebrând iubirea dintre voi în cea mai intimă atmosferă. Ce poate fi mai frumos de atât?

flowers and champagne

Și pentru că iubirea nu se limitează doar la iubit sau iubită, de ce să nu oferiți un frumos aranjament floral de la Floria.ro prietenelor, mamelor sau bunicilor! Cu siguranță se vor bucura extrem de tare și veți putea petrece la fel de bine Valentine's Day și în cadrul familiei care vă iubește atât de mult. Până la urmă, cei care v-au dat viață vă iubesc cel mai tare, iar în această zi a iubirii merită să fie sărbătoriți și ei!

Pentru mine una, Ziua Îndrăgostiților din acest an este despre liniște, relaxare, flori și răsfăț, despre #FlowersAndChill. Și vă doresc și vouă o zi la fel de liniștitoare și înflorită!

aranjament floral pentru Ziua Indragostitilor

vision on fashion valentine's day celebration


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

1 comment

  1. Happy valentines day
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics