Winter Outfit In Grey And Black

the grey military coat
Coat/Palton - Womanfashion.ro (HERE/AICI) || Turtleneck Sweater/Maletă - Zara || Trousers/Pantaloni - Zara || Velvet Boots/Ghete din catifea - HERE/AICI || Necklace/Colier - Zara

[EN]: A grey coat is a must if you want to pass through the winter in style. If it's of military inspiration, even better. It's not difficult to wear a simple, yet modern winter outfit. You just need some basic clothes, a great coat and a pair of interesting boots.

When I say basic clothes, I'm referring to turtleneck sweaters and skinny trousers in dark shades: black, grey or brown. If you have a grey coat like the one I'm wearing, which is made by a Romanian brand called Womanfashion.ro, you should go for black sweaters and trousers, just like I did. As for the boots, definitely go bold. A pair of velvet boots is a must: red, blue, purple or even black. I, for example, went for these gorgeous blue velvet boots that I have from Amiclubwear

If you want to add some jewels, you can wear a big bold statement necklace or a pair of big earrings. This will make the outfit pop.[RO]: Un palton gri este esențial dacă vrei să parcurgi sezonul rece cu stil. Dacă mai este și de inspirație militară, este mult mai bine. Astfel, nu va fi dificil să realizați o ținută de iarnă simplă, dar modernă. Tot ce aveți nevoie sunt niște haine basic, un palton de calitate și o pereche de ghete interesante.

Atunci când vorbesc despre haine basic, mă refer la malete sau pulovere pe gât și pantaloni skinny în tonuri închise: negru, gri sau maro. Dacă aveți un palton gri precum cel pe care îl port eu și pe care îl găsiți pe site-ul Womanfashion.ro, care este un brand românesc ce realizează haine de o calitate extrem de bună și cu modele aparte, atunci cel mai bine optați pentru pulovere și pantaloni de culoare neagră, așa cum am făcut și eu. În ceea ce privește ghetele, categoric trebuie o pereche aparte, cum ar fi niște ghete din catifea colorată cu toc gros. Eu, de exemplu, am ales să port aceste ghete superbe din catifea albastră pe care la am de pe site-ul Amiclubwear.

Dacă vreți să purtați bijuterii, evitați bijuteriile mici. În general, acestea se pierd în ținutele de iarnă. Mai bine alegeți un colier statement sau o pereche de cercei mari. Acestea vor aduce un plus de eleganță ținutei și o vor face să iasă în evidență.

how to wear the grey coat

cum sa porti paltonul militar

vision on fashion winter outfit

womanfashion coat

cum sa porti paltonul gri

blue velvet boots

urban winter look

palton womanfashion


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics