Primul meu design realizat alături de Eden Lingerie

Fiecare dintre noi a visat la un moment dat că va ajunge să creeze ceva, fie că vorbim de haine, de obiecte de decor sau accesorii. Totuși, nu este ușor să îți îndeplinești acest vis, cel puțin nu la un nivel înalt. 

Dar, eu am avut norocul să o întâlnesc pe Oana, creatoare brandului de lenjerie Eden Lingerie. Ea mi-a propus să concep un set de lenjerie exact așa cum mi-l imaginez eu. Vă imaginați cât de fericită am fost când am auzit asta. Este un lucru minunat să poți ajunge să creezi o piesă așa cum îți dorești, sub numele tău. De altfel, aș spune că este o șansă unică în viață, ce poate să deschidă multe drumuri și oportunități în zona designului vestimentar.

 
Nu am crezut că o să ajung vreodată să creez un set de lenjerie intimă. De mică mi-am imaginat că voi crea rochii și haine, limitându-mă la asta. Cu toate acestea, am știut clar că setul vreau să fie din dantelă. Ador dantela de când mă știu, iar lenjeria din dantelă mi se pare a fi epitomul feminității. Totodată mi-am dorit un set șic, feminin și comod. Așa că am ales să realizez un set format dintr-un sutien triunghi și un slip brazilian. În mintea mea știam cum trebuie să arate, așa că mai era nevoie doar să le explic celor de la atelier ce îmi doresc și să aleg materialele.
 
Așa că, într-o seară de luni, ne-am reunit la atelierul Eden Lingerie eu și încă 3 bloggerite, Ela, Georgiana și Elena, pentru a ne vedea visul cu ochii. Mai întâi a trebuit să desenăm produsul ce urma să fie creat, iar apoi să alegem materialele. Nici nu vă imaginați cu câtă dificultate am ales materialele pentru set. Erau atâtea modele de dantelă, unul mai frumos ca altul! Îmi doream să le folosesc pe toate, atât de mult îmi plăceau. M-am oprit totuși la o dantelă neagră cu flori brodate și cu un strop de albastru. Mi s-a părut a fi perfectă pentru ceea ce îmi imaginam eu. Am mai ales un alt tip de dantelă pentru a pute fi folosit la baza sutienului și pe lateralele slipului. 


După stabilirea ultimelor detalii ale procesului de producție, urma ca fetele de la atelier să realizeze setul creat de mine. După o perioadă de așteptare, prosusul finit era gata. Așa că ne-am reunit din nou într-o seară de luni la Floria în Stradă pentru a vedea rezultatul final. Am rămas profund impresionată de cât de exact a fost realizat setul de lenjerie. Era exact așa cum l-am gândit, ba chiar mai frumos. Un sutien triunghi delicat și romantic, de inspirație victoriană, alături de un slip brazilian la fel de de delicat. Este setul perfect pentru femeile romantice și visătoare, dar care își doresc o lenjerie mai aparte, care să fie atât romantică, dar și senzuală. Transparența ușoară a dantelei negre, fac ca acest set de lenjerie să fie de o senzualitate subtilă și ușor provocatoare. 


Vă spun sincer că setul creat de mine și realizat de Eden Lingerie arată incredibil pe corp. Dacă vă place modelul propus de mine îl puteți comanda pe site. Sutienul costă 145 lei, iar slipul 80 lei. Plus, acesta va fi făcut conform măsurilor voastre!
 




Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

1 comment

  1. Anonymous11/30/2016

    Minunata creatie! Parca mi-ar fi si mila sa o ating, de teama sa nu zboare sau sa se dezintegreze :)
    Felicitari!

    Daiana
    www.ChezDaiana.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics