Genţi Speciale de la Funkyfain


Geanta este poate că cel mai important accesoriu din garderoba unei femei. Nu există femeie care să nu poarte o geantă atunci când iese pe uşă. Aşadar, un lucru este cert: toate femeile iubesc genţile!

Sunt de părere că o geantă poate să ajute sau poate să strice o ţinută. Totodată, consider că decât să porţi o geantă banală, mai bine nu porţi nimic! De aceea vă sfătuiesc să vă orientaţi către genţi cu modele deosebite sau către genţi minimaliste şi foarte bine lucrate. Nu cred că este atât de important brandul unei genţi. Probabil că vă întrebaţi de ce. Ei bine, pe lângă faptul că sunt genţi extrem de scumpe şi foarte urâte sau prost realizate, o geantă trebuie să poată avea impact într-o ţinută. De aceea, genţile create de branduri sau designeri mai mici sunt mult mai atent lucrate, iar modelele sunt mult mai speciale. 

Ca să vă dau un exemplu concret, noile genţi ale brandului Funkyfain îndeplinesc condiţiile menţionate mai sus: materialul este aparte şi de o calitate foarte bună, modelele genţilor sunt unice, şi, foarte important, sunt lucrate extrem de bine. Veţi putea observa o atenţie deosebită acordată detaliilor.

Materialul din care sunt realizate genţile Funkyfain este fetrul sintetic, obţinut din fibre recilcate. Fetrul este un material rezistent asemănător la atingere cu lâna. De asemenea, este foarte uşor de întreţinut putând fi curăţat prin spălare şi nu se deteriorează la fel de repede ca alte materiale. Tocmai de aceea a fost unul dintre cele mai vechi materiale folosite de om! 

În secţiunea genţi damă veţi găsi trei modele de genţi Funkyfain: geanta Minimalistă, geanta Lună Pătrată şi geanta Solară.

Geanta Minimalistă Funkyfain este o geantă din fetru de dimeniuni mici ce vine în două culori: negru şi gri. Este o geantă şic, ce poate fi purtată cu uşurinţă la numeroase ţinute. Are mici perforaţii rotunde pe suprafaţa sa ce o fac să fie cu totul specială. Mare plus al acestei genţi este că bareta este detaşabilă, aşa că o puteţi purta cu uşurinţă ca plic.

 
Cu totul aparte, geanta Solară Funkyfain are aspect de cerc, simbolizând soarele, şi este realizată din fetru gri. De jur împrejur are numeroase cercuri de diferite dimensiuni ce o fac cu totul şi cu totul aparte. Este de departe geanta mea preferată şi este perfectă pentru ţinute mai casual sau neconvenţionale!

Geanta Lună Pătrată Funkyfain este o geantă foarte şic, ce poate fi purtată atât ca plic, cât şi pe umăr, aceasta având o bartetă detaşabilă. Deliciul acestei genţi este dat de culorile vii şi vesele în care se găseşte. Confecţionată din piele sintetică cu perforaţii geometrice la exterior şi fetru la interior, această geantă o puteţi găsi în şase culori: fucsia, metalic, bordo, verde mentă, turqoise şi verde.


Eu cred că noua colecţie de genţi lucrate manual de la Funkyfain este delicioasă şi cu totul aparte şi merită din plin atenţia noastră!  


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics