English Home Weekend - Atmosferă Britanică La Noi Acasă

english tea set

Zilele reci de toamnă ne-au luat uşor pe nepregătite, mai ales că toţi speram la o toamnă ceva mai călduroasă care să aducă mai mult a vară decât a iarnă. Dar nu-i nimic, aşa ne putem relaxa mai bine acasă! Şi cum vremea de afară este cam mohorâtă de zici că eşti în Anglia şi nu în România, trebuie adus spiritul britanic şi în interiorul casei. Iar asta se face prin a servi cât mai mult ceai într-o atmosferă cât mai englezească.

Cam asta am făcut eu în weekend-ul trecut! Mi-am creat acasă un weekend perfect englezesc sau cum ar spune britanicii: "the perfect English Home Weekend". Iar pentru asta am avut nevoie de câteva elemente simple şi extrem de şic. Un set superb, alcătuit din ceainic şi cană cu flori, este esenţial pentru a crea acea atmosferă cochetă şi romantică atât de specifică pentru servitul ceaiului de la ora cinci. Dar nu este suficient! Pentru a realiza un aranjament cât mai plăcut, care să mă bine dispună, am adăugat şi o tavă cu detalii atent lucrate. Atât tava, cât şi setul pentru ceai le am de la English Home, locul în care ştiu că pot găsi unele dintre cele mai frumoase decoraţiuni pentru casă în stil britanic!

În plus, am adăugat şi o floare pentru un plus de delicateţe şi nişte biscuiţi tare buni. Dacă tot am vrut să servesc ceaiul ca britanicii, biscuiţii nu trebuiau să îmi lipsească!

După ce m-am delectat cu ceai, relaxarea mea în weekend a continuat. Doar nu se putea sfârşi odată cu ceaiul, nu-i aşa? Am decis să mă relaxez cu o baie spumoasă, iar pentru asta aveam nevoie de un prosop pufos şi delicat, aşa că am hotărât să folosesc un prosop făcut din bambus, pe care îl am tot de la English Home

Astfel, am reuşit să am un weekend relaxant şi plăcut!

#englishhomeweekend #englishhome #englishhomecampaign

english home set de ceainic cu flori

the perfect english home weekend

tava pentru ceai

prosop din bambus


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics