Cum să te relaxezi acasă

cum sa te relaxezi acasa

Weekend-ul bate la ușă, așa că m-am gândit să scriu un articol prin care să vă arăt cum vă puteți relaxa în propria casă. Pentru că vremea este destul de mohorâtă sunt sigură că nu vreți să ieșiți afară decât dacă este absolut necesar, iar după o săptămână obositoare aveți nevoie de răsfăț și relaxare.

Nu este foarte greu să ai o zi sau o seară perfectă la tine acasă în care să te simți ca și cum ai fi la spa. Sunt necesare câteva ingrediente simple fără de care nu am putea recrea atmosfera specifică locurilor de relaxare.

În primul rând, aveți nevoie de niște prosoape fine, care se simt precum cașmirul în momentul în care le atingi. Știți voi acele prosoape pufoase de care nu vrem să ne mai despărțim! Ei bine, eu am găsit prosoapele perfecte la English Home. Sunt prosoape făcute din bambus, o fibră specială ce este mult mai plăcută la atingere decât bumbacul. 

prosoape de bambus english home

În al doilea rând, vă mai trebuie un halat, de preferat alb. La spa nu ești niciodată fără halat, iar dacă vrei să te relaxezi așa cum ai face-o acolo, acesta nu trebuie să îți lipsească. Tot la English Home l-am găsit și pe acesta, iar ceea ce îmi place cel mai tare la el este detaliul cu ancore și faptul că este făcut din bumbac. Ancorele mă duc cu gândul la mare, iar asta îmi dă o stare de bine!

vision on fashion spa at home

Pe lângă prosoape și halat, lumânările sunt cel de-al treilea element de care aveți nevoie pentru un weekend relaxant. Acum că aveți tot ce vă trebuie pentru o zi liniștită acasă, puteți să faceți o baie fierbinte, apoi să stați în pat și să vă delectați cu prăjituri sau ciocolată la un serial bun, să vă faceți diverse măști pentru par și față. În acest fel veți avea un weekend perfect.

Este foarte simplu să vă relaxați la voi acasă, dacă aveți elementele necesare. Și cum eu le am pe ale mele, vă doresc un weekend plăcut și odihnitor! Știu că eu îl voi avea cu siguranță!

halat alb cu ancore english home
#englishhome #cashmerefeeling #bambootowels


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics