Ce să porţi vara aceasta





Au mai rămas câteva zile până la venirea verii, sezonul concediilor şi vacanţelor. Sunt sigură că toate v-aţi făcut deja planuri şi aveţi câteva destinaţii pe care vreţi să le vizitaţi vara aceasta. Însă v-aţi gândit şi la garderoba pentru vacanţă şi vară în general? Dacă nu v-aţi gândit, vă vin eu în ajutor cu câteva propuneri.

În primul rând, din bagajul de vacanţă şi garderoba de vară nu trebuie să vă lipsească rochiile. Ca să fiţi cât mai feminine, dar şi foarte şic, o rochie de zi, cu imprimeu floral colorat sau realizată din dantelă este alegerea ideală. În plus, sunt sigură că vara aceasta va trebui să ajungeţi şi la câteva petreceri, nunţi sau botezuri, şi doar nu vreţi să purtaţi rochiile de vara trecută, nu-i aşa? De aceea, trebuie să căutaţi o rochie nouă, care să atragă toate privirile!


Şi tot pentru că este vară şi este cald afară a venit vremea să purtaţi fuste, scurte, midi, lungi, de care vreţi. Dacă pe timp de iarnă aţi făcut exces de pantaloni, acum este timpul să faceţi exces de fuste. După cum ştiţi, eu ador fustele midi cloş, sunt de departe preferatele mele, deoarece mi se par a fi extrem de feminine şi foarte comode. Şi plănuiesc să mai adaug cel puţin două fuste colecţiei mele de fuste midi. Şi pentru că nu se găsesc chiar peste tot fuste midi, eu prefer să le cumpări din magazinele online de haine.

Şi dacă tot vă îmbogăţiţi garderoba cu fuste noi, trebuie să aveţi şi cămăşi de damă, bluze sau topuri care să se potrivească cu noile achiziţii. Dacă optaţi pentru fuste colorate sau cu imprimeu, eu vă sfătuiesc să le combinaţi mereu cu o bluză albă sau într-o singură culoare, pe care o puteţi accesoriza cu un colier statement.


Iar pentru cele dintre voi care nu vreţi să vă bateţi capul cu căutatul bluzei, a fustei sau rochiei perfecte, aveţi întotdeauna posibilitatea să găsiţi seturi de fuste cu bluze sau tricouri gata pentru a fi purtate. Este mult mai simplu când piesele dintr-o ţinută au fost croite în aşa fel încât să se potrivească unele cu celelalte. În cazul acesta economisiţi şi timp şi bani, deoarece un set de haine fashion este mai ieftin decât dacă aţi cumpăra obiectele vestimentare separat!


Şi uite aşa cu o rochie elegantă, o fustă, o cămaşă şi un set de la Top Fashion sunteţi pregătite de vară şi vacanţă!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics