Printre Ruine

vision on fashion adina nanes
Dress/Rochie - New Chic (here/aici) | Sunglasses/Ochelari de soare - Mango


Anul trecut am descoperit un loc absolut superb la noi în ţară, Mănăstirea Cârţa. Am fost fascinată atunci de ruinele acestei abaţii şi este de departe locaţia mea preferată din România. Nu ştiu dacă va putea fi detronată de altceva. 

Mi-am dorit foarte tare să fac câteva poze în acest loc, aşa că anul acesta m-am dus pregătită. Nu cred că s-ar fi potrivit nimic mai bine printre ruinele mănăstirii ca rochia maxi cu buline pe care am purtat-o. Mi s-a părut că este cea mai bună alegere pentru un look dramatic şi cumva romantic în acelaşi timp. Am vrut ca imaginile să pară ca şi cum ar fi desprinse dintr-un film. Şi cred că am reuşit să fac asta.

În ceea ce priveşte rochia, nu pot să zic decât că îmi place la nebunie! Are lungimea perfectă încât o pot purta fără probleme cu sandale cu toc, iar croiala este clasică, astfel încât pot purta această rochie mulţi ani de acum înainte. Este o rochie feminină şi dramatică, însă are o doză de romantism graţie volanelor şi bulinelor. Este rochia mea maxi preferată în momentul de faţă şi cu greu va fi detronată!

adina nanes
Dress/Rochie - New Chic (here/aici) | Sunglasses/Ochelari de soare - Mango


big smile and red lips

adina nanes fashion blogger

retro black sunglasses

adina nanes blogger de moda

rochie neagra cu buline albe

maxi dress with polka dots

cum sa porti bulinele

la manastirea carta

vision on fashion tinuta de vara

black dress and white polka dots

vision on fashion summer look

holiday outfit

rochie maxi cu buline


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


1 comment

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics