3 lucruri esenţiale pentru o ţinută de vară perfectă

vision on fashion tinuta de vara
Blouse/Bluză - Sammydress (HERE/AICI) | Jeans/Blugi - Zara | Sandale/Sandals - H&M
 Hat/Pălărie - H&M | Sunglasses/Ochelari de soare - C&A 
Bag pack/Rucsac - Sammydress (HERE/AICI) 

[RO]: În ultima vreme zilele de vară sunt din ce în ce mai călduroase, astfel încât este dificil să găseşti ceva de îmbrăcat în care să nu îţi fie cald şi să arate bine. De aceea, m-am gândit să fac o mică listă cu 3 lucruri pe care eu le consider necesare pentru a alcătui o ţinută perfectă pentru o zi caniculară!

1. O bluză albă cu umerii goi
Prima alegere este categoric o bluză albă cu umerii goi, de preferat dintr-un material subţire şi fluid. Acest tip de bluză este perfectă pentru că îţi lasă pielea să respire, este feminină şi poate fi purtată cu blugi, pantaloni scurţi sau fuste midi. Perfectă pentru o zi caldă de vară. Cea pe care o port eu este de la Sammydress.

2. O pălărie
Pălăria nu ar trebui să lipsească din ţinutele de vară, cel puţin din cele casual. Te apără de soare, de căldură şi este un accessoriu foarte cool. Eu îţi recomand să porţi o pălărie din paie şi să nu porţi niciodată vara o pălărie din lână sau fetru, deoarece acelea sunt pentru sezonul de toamnă-iarnă!

3. Un rucsac drăguţ
Când ieşi pe timp de zi din casă, temperaturile sunt extrem de ridicate şi sigur iei cu tine o sticlă cu apă, ochelari de soare, o pudră pentru a-ţi retuşa machiajul din când în când şi alte obiecte de care ai nevoie. Iar pentru asta ai nevoie de ceva în care să le pui, ceva încăpător. Şi ce poate fi mai bun decât un rucsac cu broderie, aşa cum este cel pe care îl port eu şi care este de la Sammydress.

Acestea sunt cele 3 lucruri care pentru mine sunt obligatorii pentru o ţinută de vară perfectă!

adina nanes fashion blogger
Blouse/Bluză - Sammydress (HERE/AICI) | Jeans/Blugi - Zara | Sandale/Sandals - H&M
 Hat/Pălărie - H&M | Sunglasses/Ochelari de soare - C&A 
Bag pack/Rucsac - Sammydress (HERE/AICI)


vision on fashion summer look

summer essentials

summer outfit

adina nanes vision on fashion


3 lucruri de care ai nevoie vara pentru o tinuta perfecta

tinuta lejera de vara
 
rucsac cu broderie

sammydress off the shoulder blouse review



[EN]: It's summer and it's hot outside and our outfits need to be as comfortable and very light. This is why I've decided to make a short list with 3 items that we need to achieve the perfect look for a hot summer day!

1. A white off the shoulder sheer blouse
My number one is a light and flowy off the shoulder blouse, preferably white, like the one that I'm wearing. It's just perfect, because it lets your skin breathe, it's pretty feminine and it can be worn with jeans, shorts or midi skirts. Perfect for a hot summer day. My blouse is from Sammydress.

2. A hat
A hat is a must for summer. It protects you from the sun, the heat and it's a very cool accessory. I do recommend you to pick a straw hat and never use a wool hat which is definitely not for summer, but for fall and winter! 

3. A cute bag pack 
When you go out during the day the temperatures are pretty high, so you have to take with you a bottle with water, sunglasses, a compact powder to refresh your make up and other items. For this a bag pack it's perfect, because you can put in it all the items that you need, it's plenty of room. The cute bag pack with embroidery that I'm wearing it's from Sammydress. 

These are the 3 items that for me are a must for the perfect summer outfit!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


1 comment

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics