Unde găseşti cele mai frumoase rochii elegante şi scurte de vară



Suntem în plină vară, iar în sezonul cald cu toate ştim că au loc o mulţime de evenimente, unele mai pretenţioase ca altele. Astfel că mereu suntem în căutare de rochii şi ţinute care să se potrivească evenimentului la care mergem, dar în care să ne simţim şi bine şi să arătăm fabulos.

În perioada aceasta trebuie să ajung la foarte multe petreceri de tip cocktail şi mereu sunt în căutare de rochii feminine şi elegante. Din păcate nu am mult timp la dispoziţie pentru a mă plimba prin magazine, aşa că prefer să îmi caut haine în magazinele online. Şi cum mereu caut ceva nou, am descoperit un site care are rochii extrem de frumoase şi numai bune pentru o mulţime de evenimente. Este vorba despre Miss Grey, un magazin online de la noi din România care realizează rochii elegante din materiale create manual şi importate direct de la producători. Au o gamă foarte variată de rochii, de la rochii scurte, midi sau lungi, la rochii pentru domnisoare de onoare, rochii de tip cocktail, rochii casual şi până la rochii plus size. În plus, rochiile sunt în mai multe culori, astfel încât fiecare să îşi poată  găsi preferata! Dar cel mai important aş spune eu este faptul că toate creaţiile vestimentare Miss Grey sunt făcute chiar la noi în ţară, în România, şi de aceea au preţuri extrem de bune!

Eu am găsit deja două rochii elegante scurte absolut superbe pe site-ul Miss Grey. Este vorba despre rochia din prima imagine, cea vişinie, şi cea verde smarald.

Rochia vişinie este de departe preferata mea, deoarece îmi place tare mult această culoare, dar şi pentru că are un croi perfect pentru orice tip de siluetă. Este realizată din voal fin de culoare vişinie sau bordo, cum preferaţi să îi spuneţi, şi are spatele gol şi decupaje în laterale. Mi se pare a fi rochia perfectă pentru un eveniment ceva mai pretenţios din această vară, mai ales pentru că într-o astfel de rochie nu ai cum să nu ieşi în evidenţă.


Cea de-a doua rochie, cea verde, este ceva mai preţioasă datorită bustului care este realizat din dantelă brodată manual ce are şi inserţii fine din paiete. Şi la această rochie fusta este realizată din voal fin ce o face a fi o rochia perfectă pentru orice petrecere din această vară. De asemenea, spatele este gol, la fel ca şi la rochia bordo. 

Dacă alegeţi să purtaţi rochii scurte la evenimente, atunci în mod obligatoriu trebuie să purtaţi sandale cu toc, de preferat în nuanţe metalice, aurii sau argintii. 

Care dintre cele două rochii vă place mai mult?

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics