3 metode pe care le folosesc pentru a combate stresul

3 metode pe care le folosesc pentru a combate stresul, magneziu cu vitamina B6 de la Solgar

În prezent stresul este o componentă majoră a vieţilor noastre. Din nefericire, epoca în care trăim este una foarte stresantă, iar vremurile de altă dată care păreau a fi mult mai relaxante parcă au dispărut. Dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsăm stresul să învingă! Există numeroase metode prin care îl putem alunga din viaţa noastră şi ne putem relaxa şi bucura mai uşor de activităţile zilnice. 

Care sunt cele 3 metode care mă ajută pe mine să mă relaxez mai uşor şi să scap de stres?

1. Când vreau să uit de griji şi să mă relaxez aleg să văd un film bun sau să vizionez un serial. Asta funcţionează întotdeauna, chiar dacă nu 100%. Chiar şi atunci când mă concentrez la un film, am tendinţa uneori să mă gândesc la ce mai am de făcut şi să nu mă relaxez chiar în totalitate.

2. O altă metodă la care apelez pentru a alunga stresul este reprezentată de colorat. Da, aţi citit bine. Acum există pe piaţă numeroase cărţi de colorat pentru adulţi cu rol în a-i ajuta să combată stresul zilnic. Iar desenele sunt absolut superbe! Aşa că dacă nu v-aţi bucurat suficient în copilărie de cărţile de colorat, nu este timpul pierdut! Eu am o carte de colorat ceva mai specială, ce conţine pe lângă desene şi citate motivaţionale. Este vorba despre 365 de căi pentru a combate stresul, o carte de colorat pentru adulţi de la Editura Litera în format de buzunar ce are câte o ilustraţie pentru fiecare zi a anului. Adică suficient pentru un an întreg. Pe mine mă relaxează foarte tare să stau 15-30 minute în fiecare zi şi să colorez puţin. Aşa că sunt sigură că vă poate ajuta şi pe voi!

3. Cea de-a treia metodă la care apelez sunt vitaminele. Da, corpul nostru are nevoie uneori şi de suplimente nutritive, deoarece nu putem lua mereu aportul necesar din alimentaţie. Aşa că pentru a combate stresul şi oboseala apelez la suplimentele nutritive cu Magneziu şi vitamina B6 de la Solgar pentru a-i oferi corpului meu cantitatea necesară de magneziu şi vitamina B6. De ce tocmai aceste vitamine? Ei bine, deoarece se ştie că magneziul are rol în a reduce stresul şi oboseala şi producerea energiei în corp, iar vitamina B6 ajută la corectarea echilibrului electrolitic în corp, asigurând energia corespunzătoare. 

Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este important şi pentru faptul că ajută la reglarea contracţiei musculare prin reducerea crampelor, contribuind la funcţionarea adecvată a tuturor muşchilor. Un alt beneficiu al acestui supliment alimentar este că ajută şi la reducerea simptomelor premenstruale, cum ar fi durerea de cap, de spate, crampele, fiind astfel un ajutor de nădejde pentru noi femeile!

Cam acestea sunt metodele pe care eu le folosesc atunci când vreau să elimin stresul din viaţa mea şi sper să vă fie şi vouă de ajutor!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics