Cum este noua spumă de duș de la Nivea - Silk Mousse

cum este noua spuma de dus de la Nivea Silk Mousse

Astăzi am să vă vorbesc puțin despre noua spumă de duș lansată recent de către Nivea - Silk Mousse și ce impresii mi-a lăsat în urma testării produsului. 
În primul rând, aceasta vine în 3 variante: Creme Smooth cu Silk Extract, Creme Soft cu Almond Oil și Creme Care cu Nivea Essential Oil, toate la prețul recomandat de 12,99 lei. Preferata mea dintre cele trei este Creme Smooth, deoarece îmi place că are un parfum subtil, nu foarte puternic așa cum are Creme Care, dar nici foarte slab precum Creme Soft. Aș spune că cele trei spume au intensități diferite ale parfumului, astfel încât fiecare să își găsească spuma preferată în funcție de cum îi place să miroasă un produs de îngrijire.

Ce spun cei de la Nivea: ”Înainte de utilizare, agită tubul și apasă butonul care va declanșa spuma consistentă și parfumul delicat. Un recipient cu spumă durează cât un gel de duș de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficientă pentru a-ți învălui corpul în spuma luxuriantă.”

Ce spun eu: spuma se comportă exact ca în descrierea furnizată de cei de la Nivea. Mai întâi agiți bine tubul, așa cum procedezi cu o spumă de păr, apoi se apasă butonul și surpriză: iese o spumă densă și pufoasă, iar la o singură apăsare cantitatea este consistentă încât să îți acopere tot corpul. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că se simte foarte delicată pe piele și nu se transformă într-o spumă similara cu cea pe care o au gelurile de duș, ci rămâne cremoasă în continuare. 

Sunt de părere că este un produs ce merită cumpărat, mai ales că are un preț foarte bun. Așa că, puteți să încercați noua spumă pentru că nu veți avea nimic de pierdut!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics