Curly - un nou salon în București

vision on fashion adina nanes

Noi femeile avem mereu nevoie de momente rezervate răsfățului și înfrumusețării, iar pentru asta există saloanele de frumusețe. Rolul lor este de a ne ajuta să arătăm cât mai bine și să ne relaxăm în liniște. 

Curly este cel mai nou salon care s-a deschis în București la finalul lunii ianuarie. Eu i-am trecut pragul weekendul trecut pentru a-mi reîmprospăta culoarea părului și a mă apropia și mai mult de culoarea la care vreau să revin, și anume: cea naturală. Părul meu este destul de închis la culoare, iar trecerea de la blond la brunet nu este chiar atât de simplă, de aceea am avut nevoie până acum de două vopsiri și foarte posibil voi mai avea nevoie de una pentru un rezultat cât mai apropiat de părul meu natural.

Salonul este foarte drăguț și roz. Da, pentru acelea dintre voi cărora vă place rozul, vă veți simți minunat la Curly. În plus, decorul este foarte feminin și ”dulce”. Personalul este foarte amabil și veți primi numai sfaturi bune. Puteți alege servicii de hairstyling, manichiură sau pedichiură sau make-up. În plus, până pe 28 februarie dacă vă duceți însoțite de o prietenă veți primi 50% reducere la oricare din serviciile salonului!

curly salon

vision on fashion beauty review

curly salon decor

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș
 
 
 

1 comment

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics