Parusan te ajută să ai un păr sănătos chiar și atunci când îl vopsești des


După cum bine știți eu la origini sunt brunetă sau șaten închis, cum vreți să ii spuneți. Până mai acum un an și jumătate părul meu nu a fost atins de vopsea, era in starea lui naturală și îi era tare bine așa. Dar, dupa 25 de ani în care am avut aceeași culoare la păr, cea naturală, am decis să fac o schimbare: să îmi vopsesc părul.

Prima oară l-am făcut un ciocolatiu, apoi am vrut blond. Pentru că părul era deja vopsit, iar vopseaua de păr aplicată peste o altă vopsea nu deschide nuanța celei de dinainte a trebuit să decolorez părul pentru a obține un blond perfect. Și uite așa am rămas la blond o perioadă bună de timp, cu toate că am mai avut ceva tentative de a reveni la șaten închis. 

Blondul este o culoare pretențioasă ce usucă părul, necesită multă îngrijire și, mai ales, trebuie vopsite frecvent rădăcinile, altfel arată destul de urât, mai ales atunci când părul natural este închis la culoare. De aceea, am decis săptămâna trecută să revin la o culoare apropiată de cea naturală și în timp chiar la părul meu natural. Așa că, dragele mele, m-am reîntors la brunet. 

Un păr vopsit, în unele cazuri, crește mai greu, devine casant, începe să cadă din ce în ce mai mult. Eu nu a trebuit să mă confrunt cu asta, deoarece părul meu cade în cantități infime, câteva fire pe zi și crește și foarte repede. Însă a devenit ușăr casant de la numărul mare de vopsiri la care a fost supus. 


De mai bine de o lună am folosit șamponul și tonicul energizant pentru căderea părului de la Parusan. Am zis că nu strică să văd ce rezultate obțin, mai ales că au la bază substanța activă AnaGain, care este foare eficientă pentru combaterea căderii părului. Mi-au plăcut cele două produse, deși în cazul meu nu aveau ce să stopeze pentru că nu prea îmi cade părul. Ceea ce am observat în urma folosirii lor a fost un păr mai sănătos, lucru care mi-a plăcut destul de mult. 

Eu m-am spălat pe cap așa cum fac de obicei, cam la 3 zile, deși Parusan se recomandă a fi utilizat zilnic. Tonicul l-am aplicat pe părul umed și nu l-am clătit, așa cum recomandă producătorul.

Așa că, dacă aveți probleme cu căderea părului sau este deteriorat, atunci încercați să folosiți gama Parusan care vă va ajuta cu siguranță. În plus, are și un preț foarte bun, ambele produse fiind în jur de 60lei! 


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics