Gram Bistro - Locul Unde Se Mănâncă Bine În București

Gram Bistro locul unde se mananca bine in Bucuresti

Bucureștiul este mare și plin de restaurante, pub-uri, cafenele și bistrouri. Dar din toată multitudinea de locuri care există, este dificil să găsești un loc în care să te poți relaxa în voie și să mănânci preparate gustoase.Cu toate acestea, am descoperit recent în inima orașului un loc perfect pentru o ieșire cu prietenii și nu numai, liniștit și cu mâncare foarte bună. Este vorba despre Gram Bistro.

Întotdeauna am căutat spații în care să mă simt bine, să nu fie muzică puternică și zgomot mult, atmosfera să fie primitoare, iar mâncarea să fie sățioasă și accesibilă ca preț. De cele mai multe ori, am găsit locuri care întruneau unul sau două dintre aceste criterii. Asta până să descopăr Gram Bistro. 

Gram Bistro se găsește pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, în zona Piața Victoriei. Este un spațiu cu un design modern, dar totuși confortabil. Nu are acea răceală a bistrourilor urbane și minimaliste. Ceea ce face ca acest loc să fie primitor este muzica plăcută, care are un volum potrivit pentru a putea purta o conversație fără a fi nevoie să întrebi de zece ori ce a spus interlocutorul. De asemenea, lumina difuză face ca Gram Bistro să pară un spațiu liniștit și călduros. 

Gram Bistro Details

Dar, cel mai important aspect este mâncarea, cel puțin pentru o persoană gurmandă ca mine. Mâncarea este gustoasă și accesibilă ca preț, iar ingredientele folosite sunt de o calitate foarte bună. Veți vedea că nu folosesc ingrediente procesate. Acest lucru se poate observa și în băuturi. La Gram Bistro se servesc doar sucuri naturale! Eu mi-am comandat la ei o quesadilla de pui cu cartofi prăjiți și o lava cake cu înghețată. Mi-au plăcut la nebunie! Porțiile au fost mari și gustoase, iar sosul pentru quesadilla absolut delicios. 

Gram Bistro este unul din acele locuri în care trebuie să ajungeți, mai ales, dacă sunteți în căutarea unui loc cu atmosferă caldă, unde să ieșiți cu prietenii, persoana iubită sau chiar pentru o întâlnire de afaceri. 

brie pane gram bistro

quesadilla gram bistro


Gram Bistro interior

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics