The Stylish Coral Red Jumpsuit

salopeta corai womanfashion


[EN]:
Today I'm showing you a bold look! I've decided to wear a very stylish coral red jumpsuit. A jumpsuit in a powerful color will definitely make a statement, so it's best to keep the look very simple. I thought that a pair of metallic gold stiletto shoes and a black bag with gold elements will be enough. I didn't want to overpower the jumpsuit! 

I think we all should have, if not a bold coloured jumpsuit for women, but a very well tailored jumpsuit. Why? Well, because the jumpsuit is still in trend and it will save you when you don't know what to wear. Plus, it's a very special piece that everyone will admire. When wearing a jumpsuit, you don't need that many accessories! It's enough if you add a piece of statement earrings and a fancy bag. A very important thing, you should always wear heels, especially if it's a culotte jumpsuit like the one I'm wearing today! 



[RO]:
Astăzi vă propun o ţinută îndrăzneaţă! Am decis să port de data aceasta o salopetă roşu-corai de la Womanfashion. De altfel, o salopetă într-o culoare puternică va fi de efect, aşa că este bine ca ţinuta să fie cât mai simplă şi nu foarte accesorizată. Eu am considerat că o pereche de pantofi de culoare auriu metalic şi o geantă neagră cu elemente aurii sunt suficiente. Nu am vrut să eclipseze salopeta! 

Sunt de părere că fiecare dintre noi ar trebui să aibă în garderobă o salopetă într-o culoare puternică sau, dacă nu, măcar o salopetă neagră cu croială perfectă cum este cea de la Womanfashion pe care o port în postarea de azi. De ce? Pentru că salopeta este încă în tendinţe şi vă va veni în ajutor atunci când nu veţi şti cu ce să vă îmbrăcaţi. În plus, este mai practică decât o rochie şi este o piesă specială pe care foarte multe persoane o vor admira. Totuşi, ţineţi cont că atunci când decideţi să purtaţi o salopetă pentru femei este mai bine să nu exageraţi cu accesoriile. Sunt suficiente o geantă şi o pereche de cercei statement! De asemenea, purtaţi mereu tocuri, mai ales când alegeţi o salopetă stil culottes, aşa cum este cea pe care o port eu în postarea de azi. Veţi părea şi mai înalte şi mai slabe, iar ţinuta va fi mult mai elegantă!

cum sa porti salopeta

cum sa porti salopeta eleganta

the red jumpsuit

the stylish red jumpsuit

salopeta rosie pentru femei

adina nanes smile big

the jumpsuit for women

how to wear the jumpsuit

the coral red jumpsuit

Wearing/Port:

Shoes || Pantofi - Zara
Bag || Geantă - C&A


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

1 comment

  1. Ce bine iti sta in rosu! <3
    Im place mult salopeta, e super draguta! :*

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics