Wardrobe Essentials - The Little Black Dress With Open Back


wardrobe essentials the little black dress


[EN]:
Today I'm showing you a classic look with a twist. The little black dress is a must have in every woman's wardrobe and one with a open back just adds that needed twist to this classic piece. Plus with this type of dress, if you add a blazer you can cover it up and go to work, and after you can easily go to a party or an event if you let the blazer out from the outfit. So, you should definitely have a dress like the one I'm wearing in your wardrobe!

For today's look, I went for a classic combination of a little black dress with open back and a pair of black sandals. Very simple and effective! I've only added a statement bracelet into the mix and voila! 
Enjoy!



[RO]:
Pentru azi v-am pregătit o ţinută clasică ce are un element surpriză. Este vorba despre faimoasa rochie neagră sau little black dress, ce trebuie să se găsească neapărat în garderoba fiecărei femei. Dar, această rochie este mai specială, deoarece are spatele gol. Avantajul unei astfel de rochii este faptul că poate fi purtată la birou doar adăugând un sacou, iar pe seară puteţi merge la un eveniment sau o petrecere fără să fie nevoie să vă schimbaţi. Doar renunţaţi la sacou şi adăugaţi un accesoriu statement şi aţi obţinut o ţinută de seară perfectă. Şi pentru că sunt sigură că vă întrebaţi unde puteţi găsi o astfel de rochie, vă sar în ajutor şi vă spun că o găsiţi pe site-ul The Twiggy Shop.

The Twiggy Shop este un nou magazin online de haine pentru femei, unde primează hainele cu cu croială office, dar care pot fi adaptate cu uşurinţă pentru a fi purtate în ţinute casual sau elegante, de seară! Practic găsiţi haine office mai speciale! Trebuie să vă precizez că durează aproximativ 2 săptămâni până ce ajunge comanda, deoarece hainele sunt aduse din Polonia. Aşa că ţineţi cont de acest aspect atunci când comandaţi!

Cât despre ţinuta mea de azi, am mers pe o combinaţie clasică, rochie neagră cu spatele gol şi o pereche de sandale negre cu toc înalt, căreia i-am adăugat o brăţară statement! Simplu, dar de efect!

black dress with open back




vision on fashion little black dress

rochia neagra clasica cu spatele gol

rochie neagra the twiggy shop

summer outfit black dress

Wearing/Port:

Sandals || Sandale - Zara
Bracelet || Brăţară - Koton



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

2 comments

  1. Superba ca deobicei! Imi place mult rochita :) Pupici

    http://flashforwards.blogspot.de/2016/07/the-striped-bodycon-dress.html

    ReplyDelete
  2. such a classy outfit
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics