Casual Elegant In Black And White


how to wear culottes
 

 
[EN]:
My darlings, this is the first time when you see me with curly hair on my blog. This is how my natural hair looks like! I hope you like it! Because I have longer hair now I can let my hair curly. But, my hair it's still a little bit too short for it to look really good. But soon, it will be the proper length. 

As for the outfit, I wanted a casual-elegant look, that it's proper for weekend or for a meeting with friends. I've put together a pair of black culottes with a black and white top and a pair of very comfortable sandals with thick heels. You know how much I love culottes, because they are super easy to wear and can go from casual to elegant style in a heartbeat! 

I hope you enjoy today's post!



[RO]:
Premieră pe blog, mă vedeţi pentru prima dată cu părul creţ! De fapt, acesta este părul meu în variantă naturală. Probabil că majoritatea credeaţi că îl am drept la origine, dat fiind că mereu îl aveam perfect drept şi foarte bine stilizat. Ei bine, nu. Este creţ şi destul de greu de aranjat. Încă nu arată fenomenal pentru că nu este suficient de lung pentru a arăta bine ondulat, dar cât de curând, după ce va mai creşte, îşi va reveni!

Cât despre ţinută, am ales un look casual-elegant. O ţinută lejeră, numai bună pentru a fi purtată în weekend sau la o ieşire cu prietenii. Am ales să combin o pereche de pantaloni culottes şi un top alb-negru, ambele de pe site-ul Womanfashion.ro, cu o pereche de sandale cu toc gros foarte confortabile. Probabil că ştiţi deja cât de mult îmi plac pantalonii culottes sau fusta pantalon, iar cei pe care îi am de la Womanfashion sunt geniali. Spun asta pentru că la pantalonii de acest gen, mie îmi place să fie cât mai largi în partea de jos şi să nu stea mulaţi sus, adică să fie cât mai lejeri, dar în acelaşi timp să arate stylish! În plus sunt confecţionaţi din vâscoză, aşa că nu se şifonează mai deloc!

Cam atât pentru azi, eu sper că am reuşit să vă surprind într-un mod plăcut!

cum sa porti fusta pantalon

tinuta casual eleganta in alb si negru

vision on fashion curly hair

bluza cu dungi alb negre

casual elegant in black and white

black and white outfit

fusta pantalon un must have

black and white top

vision on fashion casual summer outfit

Wearing/Port:

Sandals || Sandale - H&M


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics